Hahaha, jbg..Shicy je napisao/la:mislio sam na Uroša, ti si mi oppa-padobranac style upa u odgovor
Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Za linuxaše iz Splita i uže okolice
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
nema frke 
kad budeš u ST, samo se javi
kad budeš u ST, samo se javi
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Posla san Urošu SMS da navrati u subotu u SOK. Još ništa ne javlja, valjda se čovik kupa. 
Hugo, kad god stigneš - dobro si doša!
Hugo, kad god stigneš - dobro si doša!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Uros
- Kontakt:
Ok sve se kockice složile, subota u 18 je dogovor, mada moram da stignem na trajekt u 21, ali ima da se ispričamo.
Pitanje za sve, koji je najpogodniji način da privremeno dovučem neki upotrebljiv net do sebe, kako to da rešim?
Pitanje za sve, koji je najpogodniji način da privremeno dovučem neki upotrebljiv net do sebe, kako to da rešim?
vidi možeš li koji mobilni internet riješit
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
preporučam nabavku roaming sim kartice(ima ih na trafikama) pa neka mob glumi hotspot.
Sent from my Nokia 3110 using tapatalk
Sent from my Nokia 3110 using tapatalk
- Uros
- Kontakt:
ma dva problema, prvi problem deca se porazboljevala pa ne stižem danas, nadam se da ću u ponedeljak da se dovučem do Splita, pokvarili stomake pa nema načina da se izvučem danas, drugi je problem net, nema za N9 kartici nigde na otoku, meni treba ona micro SIM...
E do vraga
E do vraga
- Suko
- Site Admin
Uros, napravi si sam micro SIM karticu od obične SIM kartice. Treba ti samo dobar nož ili skalpel.
Imaš uputa na netu koliko hoćeš.
EDIT:A i mislim da sve SIM kartice u prodaji sad imaju i perforacije na sebi tako da se lako napravi micro SIM od nje.
Imaš uputa na netu koliko hoćeš.
EDIT:A i mislim da sve SIM kartice u prodaji sad imaju i perforacije na sebi tako da se lako napravi micro SIM od nje.
Slažem se... ja sam prije nekoliko dana prijatelju s nožem napravia
- Cooleech
- Moderator
Nicky, nemoj mi reć da i ti danas ne možeš do SOK-a.. 
@Uros: brz oporavak, srijeda također "igra", ista ura, isto misto.
@Uros: brz oporavak, srijeda također "igra", ista ura, isto misto.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.