...i želiš hardcore mode, upiši u terminal "info coreutils" i neka zabava započme!PunkBastard je napisao/la:A ako misliš krenuti kao krenuti učiti o bashu...
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Zašto sam se odjednom sjetio nekadašnjeg člana ovog foruma.. call it a 6th sense.. or paranoia.
Insomnia, maybe? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
krofna je napisao/la:...upiši u terminal "info coreutils" i neka zabava započne!
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- dinosb
Otišao mi je Debian stroj u vječna lovišta s neslavnim cpu errorom u bios-u. Bit će red staviti nešto unix-like na laptop - nekako me češka Ubuntu (no flame wars intended), ali znam da radi besprijekorno na njemu. Zanimljivo kako nisam nikada na tom hardveru uspio bootati (ni instalirati) nijednu KDE niti xfce distru
uvijek bi završilo (uzajamnim) psovanjem 
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Odlučio sam se učlaniti u KPH, koja je trenutno u ilegali.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Znaš, nije svako (egzotično) pivo na kojem piše Pivo, doista Pivoshrike je napisao/la:Odlučio sam se učlaniti u KPH, koja je trenutno u ilegali.
Ma znam, ali bilo mi je malo dostadno pa rekoh - idem trolat ljude 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Orangina
- Kontakt:
Umor stvarno utjece na covjeka. Tek sam danas skontao nakon sto sam uvezao seminarski/maturski rad i potom slucajno otvorio jedan dokument na kompu... da sam cijeli rad odradio sa slikama u AbiWordu umjesto u LibreOfficeu. I jos se cudimo sto mi ne izbacuje pol slika i dio teksta kako treba xD
Udarac nogom u guzicu vrijedi 1000 rijeci.
Svak čast
Inače, meni je taj abiword super. Bolji mi je nego writer, ali uvoz dokumenata mu je užasno loš.