Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica 
To je namjerno tako, preuzeto iz engleskog i mislim da će ipak ostatikrofna je napisao/la:Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Jel' ti to ozbiljno?krofna je napisao/la:Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica
Where there is a gui there's a way.
@krofna welcome to Internet 
Još nije .. biti će kad zatraži mod ovlasti da može sam promijeniti sve uznemirujuće nazive topicaFugu je napisao/la:Jel' ti to ozbiljno?krofna je napisao/la:Riječ "internetima" (tj. pl) u naslovu me uznemiruje. Mod, molim te promjeni ime topica
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Eto, sad sam sve vidio i doživio. 
Bug je napisao/la:@krofna welcome to Internets
- Abzeenth
- Site Admin
E moj krofna, nisi čak ni originalan...prije tri godine je netko već pitao to isto

Uglavnom, naslov ostaje, nastavite s pejstanjem kul stvari
Uglavnom, naslov ostaje, nastavite s pejstanjem kul stvari