čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
999 i 1100 kn. Ima i online za kupiti, spektar media ili tako nešto.
Those who stand for nothing fall for anything.
- retsam
- Spol: M
Ma gramofon je isti, ali 1899 ima 40 W ukupne izlazne snage i RMS 2 * 2,5 W, a 1799 32 W i RMS 2 * 2 W i nema utor za kasetu, tu je razlika.Cooleech je napisao/la:Meni je "napetiji" HIF-1799TUMPK, nema kasetni deck, ali ima, čini se, bolji gramafon.
Koliko im se kreće cijena?
U Kauflandu je HRA-1500MP bio nekih šestotinjak kuna, ako se dobro sjećam.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- zagortenay
Tako će uskoro i cannonical.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Amen!
- holden
Ali i tih sedam miliona bi moglo lepo da se potroši, ako bi ljudi bili za to. Baš me interesuje koliko bi skupili mi za Debišu? 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Dobit će pare samo ako se skupi sve. Stvar radi po principu "sve ili ništa", tj. riječ je o "pledge" a ne o trenutnoj donaciji.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- holden
Ne ne, znam, ali dobro bi došle i te pare.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Jednom sam pročitao procjenu da se cijeli Debian projekt u svojih dvadesetak godina trajanja procjenjuje na dvadesetak milijardi USD tržišne vrijednosti, pa sad...holden je napisao/la:Ne ne, znam, ali dobro bi došle i te pare.
Danas sam si zdrobila desnu ruku.
40 stupnjeva, vjetar, sprema se nevrijeme, vjetar. Ja sa šeficom neš raspravljam, zapuh vjetra, ode suncobran, meni refleks.
Suncobran je onaj veliki teški. Kak sam ga zgrabila, tako su mi se ona željeza što drže suncobran prebacila preko ruku. Ja plačem od boli, morala sam čupat ruku van. Već sam vidjela, ošli nokti. Nakon 2 minute, ma ošli i prsti, nisam mogla izvući ruku van.
a) bar nije ruka s tetovažom
b) nije bilo krvi
A ono, skuhala sam ručak samo zato jer sam ambidekstralna. Sad sam mijesila tijesto jednom rukom. Nije niš slomljeno al bode direkt u mozak. I ne mogu savit prste. Al mi je šefica direk ocat stavila na zgnječ, pomaže.
najveći problem je što motam duhan, pa mi ne ide. Gawd.
40 stupnjeva, vjetar, sprema se nevrijeme, vjetar. Ja sa šeficom neš raspravljam, zapuh vjetra, ode suncobran, meni refleks.
Suncobran je onaj veliki teški. Kak sam ga zgrabila, tako su mi se ona željeza što drže suncobran prebacila preko ruku. Ja plačem od boli, morala sam čupat ruku van. Već sam vidjela, ošli nokti. Nakon 2 minute, ma ošli i prsti, nisam mogla izvući ruku van.
a) bar nije ruka s tetovažom
b) nije bilo krvi
A ono, skuhala sam ručak samo zato jer sam ambidekstralna. Sad sam mijesila tijesto jednom rukom. Nije niš slomljeno al bode direkt u mozak. I ne mogu savit prste. Al mi je šefica direk ocat stavila na zgnječ, pomaže.
najveći problem je što motam duhan, pa mi ne ide. Gawd.
Those who stand for nothing fall for anything.