Statham kao onakav divljak kao inače bi bio odličan, dobro možda malo previše divlji ali i dalje bi to odlično ispalo.shrike je napisao/la:Diesel mi je super u toj ulozi, statham bi bio užasan. Inače, prvim prilikom si kupujem one leće!
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Preporuka za filmove
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pogledaj prvih par pa sam ocjeniSuko je napisao/la:Pa koliko čitam na IMDB-u nisu baš presjajne kritike.
Većina je jako razočarana tom serijom.
Al eto, dok ne počne nova sezona Walking Deada, čovjek mora nešto gledati.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pogledao Oblivion, napokon je dobar rip vanka... Ne znam zašto tako loše kritike, meni je baš super film, čak usprkos Tom Cruiseu.
Slažem se... film me iznenadioiv@n je napisao/la:Pogledao Oblivion, napokon je dobar rip vanka... Ne znam zašto tako loše kritike, meni je baš super film, čak usprkos Tom Cruiseu.
- Suko
- Site Admin
Odlican je Oblivion!
Bas sam se gustao!
Bas sam se gustao!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Evo jedan odličan film, drama, We need to talk about Kevin. Prikazuje život majke jednog mass ubojice, odnosno njen život nakon nemilog čina, ali i izrastanje psihopate, od nevinog malog djeteta do...
http://www.imdb.com/title/tt1242460/
http://www.imdb.com/title/tt1242460/
-
Tomislav001
Pacific Rim
Dobar film.samo što me malo podsjaća na power ranger-se i njhove zordove
Dobar film.samo što me malo podsjaća na power ranger-se i njhove zordove
- holden
Ja i devojka smo ga gledali u Taljinu, uleteli u neki šoping centar umorni od šetnje i videli da ga ima u bioskopu, pa rekoh da vidimo. Još je taj dan bila premijera mislim da. Titlovi na ruskom i estonskom odjednom, jedan red jedan jezik, drugi red drugi.Suko je napisao/la:Odlican je Oblivion!
Bas sam se gustao!
Elem, onako, okej film da prekratiš vreme i pojedeš kokice, znači da sam poprilično uživao u istom.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Napokon pogledao Matrix Reloaded, jednostavno ne mogu vjerovati da su taj film napravili braća Wachowski. Hollywodsko njesra, toliko "akcije" da jedva čekaš normalnu scenu. Dosadno i negledljivo. Treći nastavak ne želim niti pogledati nakon ovoga, zapravo, žao mi je što sam uopće gledao "Reloaded".
http://www.imdb.com/title/tt0234215/
http://www.imdb.com/title/tt0234215/
- Heisenberg
Fight Club (1999)
Napokon pogledao, jedan od boljih filmova u mojoj knjizi. David Fincher je genij. Top-notch producent. Cekam Now You See Me.
Napokon pogledao, jedan od boljih filmova u mojoj knjizi. David Fincher je genij. Top-notch producent. Cekam Now You See Me.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”