ElementaryOS Jupiter > Luna > Freya
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Elementary OS Jupiter ugašen, uskoro stiže Luna
izgleda da je gotovo...
http://elementaryos.org/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:izgleda da je gotovo...
Taman mi u petak dolaze dva nova HDD-a, a u nedjelu i ponedjeljak ne radim
@zole
PS. nadam se da neće napisati i da oni izdaju pametnitelefonos
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Ajde, napokon! 
Upravo sam vidio svoj prvi post u ovoj temi. Juliter je ugasen 12.10.2012., a nova Luna objavljena danas. Bilo je i vrijeme nakon 10 mjeseci
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta

Upravo sam vidio svoj prvi post u ovoj temi. Juliter je ugasen 12.10.2012., a nova Luna objavljena danas. Bilo je i vrijeme nakon 10 mjeseci
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Zanimljiva je ovo distra. Otvorim Terminal, opalim apt-get update pa onda apt-get upgrade, a Terminal mi na to kaže da mora deinstalirati Transmission i pita me da ili ne. Ja mu kažem ne i stisnem enter, a on onda fino izbriše Transmission.
a možda samo mijenjaju dizajn svoje internet stranicezole052 je napisao/la:izgleda da je gotovo...
Po cemu je ta distra tako ocekivana ili sam ja nesto prespavo u ovih par godina 
LP b4sh
LP b4sh
"The quieter you become, the more you are able to hear...."
- zagortenay
Dok e-OS pređe na gtk 3.8 ovi će izbaciti 4.6....
No pain,no pain!
A možda nakon stickersa i majici za dva dana kreću s prodajom šalica i kapa pa je OK da to prigodno i najavecalisto053 je napisao/la:Ajde, napokon!
Upravo sam vidio svoj prvi post u ovoj temi. Juliter je ugasen 12.10.2012., a nova Luna objavljena danas. Bilo je i vrijeme nakon 10 mjeseci![]()
Abnormal je napisao/la:Zanimljiva je ovo distra. Otvorim Terminal, opalim apt-get update pa onda apt-get upgrade, a Terminal mi na to kaže da mora deinstalirati Transmission i pita me da ili ne. Ja mu kažem ne i stisnem enter, a on onda fino izbriše Transmission.
Pa očekivana kako kome, distra ko distra, nekome je ok, nekome bez veze, meni fino radi pa sam čekao da je napokon dovrše .. znači, dugo sam očekivao finalnu verzijub4sh je napisao/la:Po cemu je ta distra tako ocekivana ili sam ja nesto prespavo u ovih par godina
LP b4sh
A zakaj bi morali imati GTK 3.8 .. ili zašto bi svaka nova distra morala imati u sebe ugrađeno sve najnovije .. meni beta2 na PC-u starom 4-5 godina leti i radi fluidnije od bilo koje distre s najnovijim karnelima ili de .. plus kaj nisam na beti imao nikakvih problema s bilo kojim HW.zagortenay je napisao/la:Dok e-OS pređe na gtk 3.8 ovi će izbaciti 4.6....
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: Elementary OS Jupiter ugašen, uskoro stiže Luna
Toga se nisam sjetioBertone je napisao/la:A možda nakon stickersa i majici za dva dana kreću s prodajom šalica i kapa pa je OK da to prigodno i najave
A mozdai redizajniraju web stranicu, kako kaze Abnormal
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.