Bicikli

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
drone
Moderator

Re: Bicikli

Post Postao/la drone »

zole052 je napisao/la:
Bertone je napisao/la: @zole
EDIT: Ona sajla ti neće puno pomoći ako ti se netko namjeri na bic (iz iskustva, na žalost :twisted: ).. razmisli da si navaviš nešto ovakvo.

.. i da, oni katadiopteri ubijaju rofl.
a sajla je za kada odes na kavu, nece ti u javnosti nitko ukrasti biciklu... opasno je na pustim mjestima i u hodniku zgrade, jednostavno tamo ne pustas biciklu i to je to a ako nemas srece ukrasti ce ti je svugdje i sa U-Lockom :)
Ovo boldano si potpuno u krivu. Jedino ako ti je bic na 2 m i stalno gledaš u njega. Ja isto imam neku glupost od lokota, ali nikada još nisam išao u trgovinu ili ostavio bic negdje u gradu. Za grad treba nabaviti dobar lokot/lanac jer će lopovski smrad kalkulirati. Jednostavno, prije će ići na bicikle koji su loše zaključani nego na ove s boljim sustavima. A onu sajlu slobodno možeš maknuti da ti ne smeta. To ovi srede za sekundu-dvije. Jedino koristi da ti baš neki klinac ne pokupi bic onako usput iz zezancije i kad se provoza baci negdje u grmlje :)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

oš anegdotu.. kolege dignu cigu sa ukradenim bicom, privedu ga, obrade (napišu prijavu redovnim putem) i puste ga, cigo izađe iz stanice, sjedne na kolegin bicikl koji je bio parkan 1.5 m od ulaza i odveze se..

Ma kradu bicikle i u po bijela dana i od svugdje.. jbg, možda je kod vas bolje, međutim u zg je katastrofa :(
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 05 ruj 2013, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
zole052

Post Postao/la zole052 »

drone je napisao/la: Ovo boldano si potpuno u krivu. Jedino ako ti je bic na 2 m i stalno gledaš u njega. Ja isto imam neku glupost od lokota, ali nikada još nisam išao u trgovinu ili ostavio bic negdje u gradu. Za grad treba nabaviti dobar lokot/lanac jer će lopovski smrad kalkulirati. Jednostavno, prije će ići na bicikle koji su loše zaključani nego na ove s boljim sustavima. A onu sajlu slobodno možeš maknuti da ti ne smeta. To ovi srede za sekundu-dvije. Jedino koristi da ti baš neki klinac ne pokupi bic onako usput iz zezancije i kad se provoza baci negdje u grmlje :)
cuj sve je sreca... ja imam prijatelja koji najnormalnije pusta biciklu sa takvom sajlom u gradu kada dodje i na nekoliko sati i nikada nista, sada je nabavio neki lanac ali tanak a bicikla vrijedi preko 3000kn

nece niti lopov nasred grada ici krasti kada ima zavezanih naokolo po gradu i po stubistima di nema nekoga da ga vidi... tako ce jedino netko tko ne zna zaletiti se pa sta bude bude

i vec ga vidim kako nosi ona velika kljesta sa sobom po gradu... mislim nece sa necim sitnim presjec 12mm sajle

ali da znam moze se desiti, trazio sam ja vec za kupiti lanac malo deblji ali nije bilo... baciti cu oko ovih dana
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Čitajuć' ovo, počinjem razmišljat o U-locku. :?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Vjerojatno je u ST manje tržište rabljenih ili dijelova, kad se stvori kritična masa bicikla i biciklista biti će nažalost kao kod nas.. Isto tako dobar dio ukradenih u ZG završi na jugu (navodno za rentanje turistima, pogotovo po otocima, ali nije provjereno 100% pa uzmite taj info sa rezervom)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
zole052

Post Postao/la zole052 »

Cooleech je napisao/la:Čitajuć' ovo, počinjem razmišljat o U-locku. :?
a znam... teroriziraju ljude :D

ja razmisljam o jednom lancu sto sam vidio... 8mm debljine a puno je zgodniji od U-locka jer nemas ograncenje oko cega ga mozes omotati osim ako je preveliko

U-lock je uzak i recimo da onaj mali nije pre velik ali je mali brate trebas traiziti di ga zakaciti, a onaj veliki je pre velik, cek da ga vidis u zivo :?

http://www.bicikla.com/index.php?page=s ... &Itemid=63
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Bertone je napisao/la:Vjerojatno je u ST manje tržište rabljenih ili dijelova, kad se stvori kritična masa bicikla i biciklista biti će nažalost kao kod nas.. Isto tako dobar dio ukradenih u ZG završi na jugu (navodno za rentanje turistima, pogotovo po otocima, ali nije provjereno 100% pa uzmite taj info sa rezervom)
ovdje slabo voze bicikle uspored recimo zg-a...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Cooleech je napisao/la:Čitajuć' ovo, počinjem razmišljat o U-locku. :?
aj natjecati cemo se sada kome je deblji :hihi
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

..ili tko može brže.. :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Cooleech je napisao/la:..ili tko može brže.. :hihi
kulicu ja sam mislio kome je deblji lanac :kava
Odgovori