Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Preporuka za filmove
Pratim Breaking Bad i Dextera. Dobar mi je i Dexter. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
u contiuumu sam iskreno protiv glavne glumice. Mislim, ona se bori ZA korporacije. dexter je dobar, ali ova sezona mi je nešto slaba.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Dexter mi je dosadio pa sam prestao gledati.
A što se tiče glavne glumice u Continuumu, tek sam prvu epizodu pogledao i nemam ništa protiv nje. Čak štoviše...
Breaking Bad nisam stigo pogledati danas trinaestu epizodu. Budem sutra. Jedva čekam! Very tense!
A što se tiče glavne glumice u Continuumu, tek sam prvu epizodu pogledao i nemam ništa protiv nje. Čak štoviše...
Breaking Bad nisam stigo pogledati danas trinaestu epizodu. Budem sutra. Jedva čekam! Very tense!
Ja jos nisam poceo gledat Breaking Bad...
I da, ako volite SF/politicke drame, pogledajte svakako trecu sezonu Torchwooda.
I da, ako volite SF/politicke drame, pogledajte svakako trecu sezonu Torchwooda.
- Suko
- Site Admin
Jučer konačno pogledo Star Trek Into Darkness
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
uuuu kiri kiri kirir uuuu kiri kirizole052 je napisao/la:djizus... gledao ga prije par godina na motovun film festivalu... sto jest jest, ureze ti se u pamcenjeiv@n je napisao/la: Audition (1999)
"Ôdishon" (original title)
Otac i sin tinejđer žive zajedno, prilično su situirani (otac je vlasnik tvrtke, imaju kućnu pomoćnicu), žena mu je preminula prije nekih desetak godina i on se pita što dalje sa životom, čak ga i sin nagovara da se ponovo oženi. Kako bi našao djevojku snova, s prijateljem iz filmske industrije odluči organizirati lažnu audiciju za glavnu glumicu, gdje je mogao izabrati 30 kandidatkinja. To je neki uvod, neću dalje radi spojlanja, ali film je prilično dobar, na momente jako uznemirujuć. Par scena se definitivno zarežu u pamćenje. Preporuka.
http://www.imdb.com/title/tt0235198/
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Počeo gledati Continuum, ali je negdje zapelo, ... Iako, sad kad si me podsjetio, mogao bih nastaviti gledati, solidna je serija.
Breaking Bad pratim, odlična naravno.
Dexter pogledao prvu sezonu, ostale čekaju nešto dugo...
A trenutno gledam serijeu "V" (2009-2011), remake, samo dvije sezone ima, zanimljiva je, barem meni tema. Loša gluma i živcira me onaj mali što nikad ne sluša mamu pa upadne u nevolje, ostalo je ok.
Breaking Bad pratim, odlična naravno.
Dexter pogledao prvu sezonu, ostale čekaju nešto dugo...
A trenutno gledam serijeu "V" (2009-2011), remake, samo dvije sezone ima, zanimljiva je, barem meni tema. Loša gluma i živcira me onaj mali što nikad ne sluša mamu pa upadne u nevolje, ostalo je ok.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- PunkBastard
Samo što su na cliffhangeru ostavili drugu sezonu.iv@n je napisao/la: A trenutno gledam serijeu "V" (2009-2011), remake, samo dvije sezone ima, zanimljiva je, barem meni tema. Loša gluma i živcira me onaj mali što nikad ne sluša mamu pa upadne u nevolje, ostalo je ok.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
iv@n je napisao/la: uuuu kiri kiri kirir uuuu kiri kiri![]()

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.