čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
onda aj da ti ne pada kiša 
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Shicy je napisao/la:onda ti mogu poželit samo sretno sa što manje sekiracije
Dragom kolegi i prijatelju Bertoneu želim ugodan radni dan!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Hvala calisto.. ma još jućer sam se prebacio natrag u
mod.. a ima onih koji su plaćeni da se živciraju, ja nisam 
O kojoj je utakmici riječ? Jel opet hajduk dinamo?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kup utakmica, NK Kustošija - HNK Hajduk
PS. Nije problem u tome tko igra nego što stadion na kojem se igra nije adekvatan za tu namjenu.
PS. Nije problem u tome tko igra nego što stadion na kojem se igra nije adekvatan za tu namjenu.
Kustošija 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kako si ti umjeren, moja reakcija je bilashrike je napisao/la:Kustošija
S obzirom da sam živio 25 godian u blizini dotičnogdijela Zagreba, već sam odrvenio:) Inače je moja fraza "made in Kustošija" a ne "made in čajna"

Ma ovi iz donje su još koliko toliko urbanizirani, ali kad se spuste oni highlanderi iz gornje.. veselja do jutra