Poanta je u tome da se prebaci iz vlasničkog, YCP jezika, u ajmo reć
openSUSE 13.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.1
Nema nikakve razlike, ni funkcionalne, ni vizualne, spram starog YaST-a. Al ja previše ne kliketam, ni nemam potrebu dodatno podešavati sustav, pa možda nisam primjetil neke novitete. Ima jedino novi service manager, prilagođen više za systemd, nego za SysVinit, kojeg nema već od 12.3.
, lakši za održavat - ruby.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ajde, onda donekle i ima smisla.
Treba mi pomoc kako instalirat ATI drivere na OpenSUSE 13.1, skinu sam s stranice od amd-a zadnje beta drivere i kad pokrenem instalaciju javi mi da fali neki tool flxdr ili tak nesto. Do sad sam uvijek imao integriranu intelovu graficku pa nisam nikad imao prilike instaliravat ati ili nvidia drivere.
EDIT
Rijeseno instalirao sam prvo
a zatim instalirao ATI drivere 13.11 beta 1. Jel to ok ako nije sbodno recite.
EDIT
Rijeseno instalirao sam prvo
odavdeamd-fglrx-beta/openSUSE_13.1/x86_64
Kod: Označi sve
http://geeko.ioda.net/mirror/amd-fglrx-beta/openSUSE_13.1/x86_64/Re: openSUSE 13.1
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Vidim da se YaST i dalje ne uklapa u Oxygen Kwin temu/decoration 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=731647stefan je napisao/la:Vidim da se YaST i dalje ne uklapa u Oxygen Kwin temu/decoration
Thomas heard the different opinions and still sticks to it, so it's not a bug
but a disliked feature
Možda je u godinu dana promjenio mišljenje?
zar nema demokracije u takvim odlukama? Ne vjerujem da se puno ljudi slaže s njim...
zar nema demokracije u takvim odlukama? Ne vjerujem da se puno ljudi slaže s njim...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Pa ne znam baš.Troje ljudi je progovorilo u reportu.
Ja kažem, svaka čast distri ako joj je to jedini problem (a izgleda da jest!)stefan je napisao/la:Vidim da se YaST i dalje ne uklapa u Oxygen Kwin temu/decoration
RC1 je vani. Ako se instalira, hoće li se kad izađe Gold ovaj RC1 automatski ažurirati na release ili su mu repoi na Factory, pa će ih se morati ručno prešaltati?