novi clan
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
novi clan
Pozdrav svima na LZS.
Evo da se predstavim. Ime mi je Zlatan i nakon povratka linuxu ovih zadnjih mjeseci naletio sam na vašu stranicu preko linka na linux.hr
Živim i radim u Zagrebu u jednoj privatnoj tvrtci na održavanju računala/sistem administraciji Windows okruženja (M$ serveri, Exchange itd.). Upoznat sam s unixoidnim okruzenjima jos od 90-ih kad sam bio clan u Zagrebačkom Računalnom savezu u Ilici gdje sam učio programiranje u C-u.
Na linuxu nikada do sada nisam ostajao predugo zbog iritantnih hardware problema i danas je to daleko od onog što je bilo tada. Bio sam na par distribucija tokom vremena tipa: Red Hat, Mandrake, SuSe, Ubuntu... a pod zadnje probao Mint i Bodhi. Na kraju napravio odluku da je mozda vrijeme da ipak naučim više tako da sam završio na Archu sa E17.
Inače sretno oženjen i imam dvoje klinaca.
Nadam se aktivnom sudjelovanju na forumima.
To je sve od mene i nastavljam vas mučiti na #linuxzasve.com
Evo da se predstavim. Ime mi je Zlatan i nakon povratka linuxu ovih zadnjih mjeseci naletio sam na vašu stranicu preko linka na linux.hr
Živim i radim u Zagrebu u jednoj privatnoj tvrtci na održavanju računala/sistem administraciji Windows okruženja (M$ serveri, Exchange itd.). Upoznat sam s unixoidnim okruzenjima jos od 90-ih kad sam bio clan u Zagrebačkom Računalnom savezu u Ilici gdje sam učio programiranje u C-u.
Na linuxu nikada do sada nisam ostajao predugo zbog iritantnih hardware problema i danas je to daleko od onog što je bilo tada. Bio sam na par distribucija tokom vremena tipa: Red Hat, Mandrake, SuSe, Ubuntu... a pod zadnje probao Mint i Bodhi. Na kraju napravio odluku da je mozda vrijeme da ipak naučim više tako da sam završio na Archu sa E17.
Inače sretno oženjen i imam dvoje klinaca.
Nadam se aktivnom sudjelovanju na forumima.
To je sve od mene i nastavljam vas mučiti na #linuxzasve.com
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: novi clan
Dobrodošao i tu i tamo.
Zagreb je od sada još jači.
Zagreb je od sada još jači.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Dobrodošao!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pozdrav stari!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Dobro nam dosao!
Dobrodošao!
-
mrkva
Dobrodosao!
- Cooleech
- Moderator
Dobro nam doša, Srebrane! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.