Ma, na tu sam distru i mislio.. thnx, Abz.Abzeenth je napisao/la:ArtistX je odlična distra za multimediju svih vrsta..
Pozdrav iz Čakovca
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Pozdrav iz Čakovca
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Kako sam totalna livada za glazbu mogu ti samo poželjeti dobrodošlicu.. pa, dobrodošao 
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Forgisound
- Spol: M
Je, savršenstvo u HiFi-u ne postoji, naročito ne u digitaliji. Ali imam solidan setup, toliko da se čuje (ne)kvaliteta muzičkog servera.jurastublic je napisao/la:![]()
Ako misliš na Bit Perfect Audio to se može na linuxu. Ali u stvarnom životu, na hardverskom nivou taj audio signal (čak i digitalni) prolazi kroz toliko AD/DA konverzija da je Bit Perfect nemoguća misija. Ako i zanemariš sve pogreške u snimanju materijala, kad digitalno pomoću linuxa prebaciš podatke u HiFi sustav, opet taj signal ide u digitalno/analogni konverter (od kojih ni jedan nije savršen i gubi bitove) pa onda u pretpojačalo pa pojačalo od kojih svaki unosi svoje pogreške i šum, pa do zvučnika i akustike prostorije, itd... U svemu tome se jedan bit informacija izgubi 100 puta.
Ekipa, hvala na dobrodošlici.