Instalacija Archa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Instalacija Archa
Evo namjestio net,ali mi je sada sat uvik jednu uru natrag.Pa dosta više tog tvikanja. 
Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Lol, to su ti malene radosti Archa!
Zato sam i napravio skriptu za instalaciju! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Znači, riješeno. Moram ga samo još malo dotjerati prije nego ga pokažem u javnosti.
Morao sam ovog smajlića staviti iako će neki sada reći da sam ko tinejđerica neka.
Morao sam ovog smajlića staviti iako će neki sada reći da sam ko tinejđerica neka.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Abzeenth
- Site Admin
Bravo

Di je ta skripta možda i ja probamCooleech je napisao/la:Lol, to su ti malene radosti Archa!Zato sam i napravio skriptu za instalaciju!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Interesuje me nešto kod arch korisnika, posle instaliranog archa, koji je vaš "pacman -S " znači koje programe i biblioteke instalirate da imate potpuni sistem? može biti i posebna tema ako nije mesto ovde.
@ domi
Cooleech je sigurno napravio pravu stvar sa tom skriptom,ali nema onda tu one muke i znoja.Kad ti kažeš"sad ćeš raditi jer sam se namučio dok sam te instalirao" to je prava stvar.
Mislim da se vrlo slična stvar može dobiti kad se uzme debian unstable i base system, pa nakon toga ti instaliraj što te volja.A možda nisam u pravu.
Ajde, oće li ta skripta ugledati svjetlo dana?Sad kad znamo bez nje bilo bi lipo za one koji to žele ponoviti da mogu ubrzati postupak.
Cooleech je sigurno napravio pravu stvar sa tom skriptom,ali nema onda tu one muke i znoja.Kad ti kažeš"sad ćeš raditi jer sam se namučio dok sam te instalirao" to je prava stvar.
Mislim da se vrlo slična stvar može dobiti kad se uzme debian unstable i base system, pa nakon toga ti instaliraj što te volja.A možda nisam u pravu.
Ajde, oće li ta skripta ugledati svjetlo dana?Sad kad znamo bez nje bilo bi lipo za one koji to žele ponoviti da mogu ubrzati postupak.
Nema veće religije od istine!
Što se tiče Debiana tu sam sve prošao a istog koristim još uvijek, istina je da nemam vremena za dugovremenske instalacijedupin je napisao/la:@ domi
zole052 je napisao/la
preimenujte temu u "Patnje mladih Archera"