Shicy je napisao/la:@zole: pitaj Zvir je su li driveri isti i koliko mu je trenutno optimus koristan na linuxu
isti za optimus kao i oni obicni? jesu isti su a koristan je koliko njemu treba ta nvidia...
naravno uz uvjet da mu radi kako treba sto po mom iskustvu bas nije slucaj sa svakom distrom ali mozda ce se on snaci bolje od mene ako mu ne bude radilo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ma pun mi je više kufer i pakla i sranja i klanja i ubijanja u igrama, pa zar se zaista ne može napraviti nešto lijepo i pametno, pa da to postane kakav hit.
Mislim da se ovakvim sadržajima daje potpuno kriva poruka mladima, a upravo je hrpetina (da ne kažem skoro sve) na tematiku ubijanja i uništavanja svega i svačega.
You Can Trick Steam for Linux to Think It's Running in SteamOS
All you have to do is to start Steam from the command line (because that's how Linux users roll) with the -steamos argument and check the system entry in Settings.
The operating system will read as SteamOS and that's about it. It also features an option probably aimed at game streaming, called “Enable Access to Linux desktop” that it's just for show.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Valve objavio jesensku rasprodaju igara od 3.12. i do -80%!
Linux gamers now have a chance to get a lot of games at significant discounts with the newly launched Steam Autumn Sale, which is set to last until December 3.
Steam for Linux is home to over 400 games and most of them are now on sale, during this Valve campaign.