čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

dupin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la dupin »

Možda bi Winamp mogao i biti bolji ako prođe peticija. ;)
Nema veće religije od istine!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Uf, ako ode open source možda će biti i port na linux:)

meni je winamp 5 stvarno malo pretežak i onaj media library mi nikada nije legao. winamp 2.9x serije je bio taman savršen. Mogli su ga komodno prestat tada razvijat osim podrške za nove formate, skinove i vizualizacije.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Čru dat. Imao sam zadnju verziju winampa 2 (2.9.9) i koristio ju do zadnjeg dana korištenja windoza.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

Kod mene pada snijeg a na mobitelu mi ....

slika
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Isao sam ovaj vikend u Svijet medija kupiti braticu igru za PS3 za poklon.
Imam dojam da sam bio prvi kupac nakon najmanje pola godine koji je kupio neki softver kod njih. Prodavaci su bili totalno zbunjola, jedva su nasli di im stoji ta igra, a dok sam placao sam imao osjecaj ko da kupujem kilo kokaina.
Jel to moj osjecaj, ili je legalna kupovina igara nepostojeca stvar u Hrvatskoj?
Mozda da sam isao u Algoritam bi drugacije bilo, ali necu im dati duplo vise novaca nego ta igra vrijedi koliko inace u Algoritmu naplacuju.
Mislim da cu drugi put kupovati preko Amazona. Je da je mrvicu skuplje kad uracunam postarinu, ali ovo je bilo stvarno bizarno iskustvo.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Je, to nije uobičajeno u Hr, ja sam nedavno išao kupiti Cars2 PC igru klincu u Tisak media, kažem prodavačici (na audio/video/game odjelu) kaj trebam, a ona meni da su slikovnice i bojanke u drugom dijelu dućana kod kolegice.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ne znam sto bi rekao. Dobro da nisam isao kupovati neki glazbeni CD. Onda bi tek zbunio prodavace. Pitanje je da li bi se uopce snasli.
Apsurdno je to koliko je piratluk uobicajena stvar u Hrvatskoj. Cak i ljudi koji si to mogu priustiti nemaju uopce u glavi ideju da bi se softver trebao kupiti.
Mene je iznenadilo jer sam ocekivao da ce se bar igre za konzolu kupovati. Al, ocito je da nista od toga u Hrvatskoj.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

U pravilu ih kupujem prek ebaya jer su jeftinije. A u Hr je najjeftiniji infomark i igrica dođe doma.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Thanks! Dobro da znam za taj infomark.
Ako ce nekad ustrebati.
retsam

Post Postao/la retsam »

Suko je napisao/la:Isao sam ovaj vikend u Svijet medija kupiti braticu igru za PS3 za poklon.
Imam dojam da sam bio prvi kupac nakon najmanje pola godine koji je kupio neki softver kod njih. Prodavaci su bili totalno zbunjola, jedva su nasli di im stoji ta igra, a dok sam placao sam imao osjecaj ko da kupujem kilo kokaina.
Jel to moj osjecaj, ili je legalna kupovina igara nepostojeca stvar u Hrvatskoj?
Mozda da sam isao u Algoritam bi drugacije bilo, ali necu im dati duplo vise novaca nego ta igra vrijedi koliko inace u Algoritmu naplacuju.
Mislim da cu drugi put kupovati preko Amazona. Je da je mrvicu skuplje kad uracunam postarinu, ali ovo je bilo stvarno bizarno iskustvo.
Ja imam relativno dobra iskustva sa Svijetom medija, u Algoritmovu game shopu doživio sam to da nikad nisu čuli za Amnesiju.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Zaključano