čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Ispričavam se svim sudionicima jučerašnjeg IRC-anja koji su "nastradali" u sinoćnjoj spački. Malo sam pretjerao. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
al si se napio pa radio glupostiCooleech je napisao/la:Ispričavam se svim sudionicima jučerašnjeg IRC-anja koji su "nastradali" u sinoćnjoj spački. Malo sam pretjerao.
zato je mene netko izbacio iz kanala... mislim stvarno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
I ja se ispričavam svim sudionicima jučerašnjeg IRC-a koji su sinoć "nastradali".
i ti si pilanicky je napisao/la:I ja se ispričavam svim sudionicima jučerašnjeg IRC-a koji su sinoć "nastradali".
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Što se zbilo? Nema me jednu večer i već spačke radite!
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
mist je napisao/la:Što se zbilo? Nema me jednu večer i već spačke radite!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
@nicky & Cooleech, što se mene tiče, nema potrebe ispričavati se. Više toga dobroga ste napravili, tako da se ovaj mali nestašluk može oprostiti. Inače chatanje ne smatram nekim ozbiljnim poslom, više mi je to kao opušteno i neobavezno druženje, pa stoga.... ne se sekirati. Ponavljam: ovo je moje mišljenje.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
Hvala, Vlado!
Ipak, moramo biti malo profesionalniji. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
šta nam onda vadiš mast?