čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Slamd64, ako si joj rekao da je voliš, a ona se povukla, nemaš šta više tražit. Gibaj dalje. Next question. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
Slamd64
Rijesen onda slucaj
Vlado slazem se i sa tobom ali ipak cu se povuci na duze vrijeme a oko baciti na druge osobe vrijedne paznje.
Hvala jos jednom.
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk
Vlado slazem se i sa tobom ali ipak cu se povuci na duze vrijeme a oko baciti na druge osobe vrijedne paznje.
Hvala jos jednom.
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk
- PunkBastard
Ma samo si krivo pristupio, standardno nerdovski, sa zadaćama i to, izvedi je jednom van na piće kako to ide već koncert, slušaona, oboje malo popijete, dobro se provedete, pa vidi na čemu si. Ako baš moraš moliti recimo to tako da ide van s tobom onda je kasno vjerojatno.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Evo, što se dogodi kad Ubuntaš instalira Arch.. nema odustajanja dok ne definiraš i riješiš problem, a za to vrijeme drugim okom već škica GentooVl@do je napisao/la:@Slamd64, nikako ne odustati. Barem pokušati točno definirati problem. Svakako pitaj curu u čemu je problem, tako ćeš barem znati na čemu si.
Ja ne bih odustajao. Isto tako ne bi me to spriječilo da "lovim" dalje.
Slam.. kako si ti već na Gentoou, kani se ti lijepo njega i biti će više vremena za cure
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Pa kak ste krenuli sa deinstalacijama ubuntua, uskoro budemo morali mjenjat redosljed 
- calisto053
- Moderator
Slažem se, to nije okVl@do je napisao/la:Koja je ovo abeceda? Zar ne bi trebalo biti upravo obrnuto?
Sve to treba organizirat drugačije: poredat distre prema popularnosti i stabilnosti i još koječemu
Neke trebaju ostali na vrhu, a neke napredovati. Neke će pasti, a neke i ostati na dnu...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
To nije abeceda, to je abacadaVl@do je napisao/la:Koja je ovo abeceda? Zar ne bi trebalo biti upravo obrnuto?