Ko iz onog filma, Idiocracy.Suko je napisao/la:Ne znam da li ste primjetili, ali u posljednje vrijeme evolucija favorizira ovakve glupave primjerke ljudske vrste.
A one pametne polako sve vise izbacuje iz utrke za produzenje vrste. Tako da sto se tice prirodnog odabira, sponzoruse i nizak IQ su izgleda smjer kojim ide ljudska vrsta.
Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...
Nema veće religije od istine!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa nekako mi se cini da idemo ubrzano prema Idiokraciji. 
- PunkBastard
U zadnje vrijeme stalno govorim da nam je to jedina budućnost kako se za sada čini, unatoč raznim breakthrough-ima na području raznih znanosti, i dalje je većina stanovništva low IQed
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Abzeenth
- Site Admin
Pa nije li uvijek bilo tako? "Geniji" su one in a million; nije kao da je prije 100 ili 200 godina većina stanovništva bila superpametna pa su sad svi oglupili. Što veći uzorak ljudi promatramo, više će u njemu biti "glupavih", zato što su oni u globalu - većina, zar ne?
Može li uopće biti drugačije? Kakav bi to bio svijet u kojem bi svi bili natprosječno pametni? Ionako ne bi svi mogli biti baš jednako pametni, pa bi opet i među najpametnijima bilo glupljih
OK, oni možda ne bi lupetali baš ovakve gluposti kao ta ženska, ali sigurno bi radili neke gafove zbog kojih bi im se pametniji (ili "pametniji") smijali.
To me podsjeća na one (slične) opservacije o modernom dobu, kako sad ljudi sve manje međusobno komuniciraju zbog novih tehnologija, alienacija, izolacija, nije prije tako bilo...a isto tako su razmišljale i generacije prije nas
Nihil sub sole novum.

Može li uopće biti drugačije? Kakav bi to bio svijet u kojem bi svi bili natprosječno pametni? Ionako ne bi svi mogli biti baš jednako pametni, pa bi opet i među najpametnijima bilo glupljih
To me podsjeća na one (slične) opservacije o modernom dobu, kako sad ljudi sve manje međusobno komuniciraju zbog novih tehnologija, alienacija, izolacija, nije prije tako bilo...a isto tako su razmišljale i generacije prije nas
Nihil sub sole novum.

- Medojedni jazavac
- Kontakt:
SPECULATOR sum.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Zoran Šprajc:

ne znam o cemu se radi ali je odlicnaGledajuc NU2 prvo sam mislio da je A.Stankovic strahovito inteligentan. A onda sam shvatio da je N.Rapsudic samo strahovito neinteligentan.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jesam, najbolji novinar u hrvata sto se mene tice... samo jedan je sprajcBertone je napisao/la:@Zole.. ti si fan Zorana Šprajca?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.