Jesi vidio! Da covjek ne povjeruje... A sve samo zato sto se pozivamo na tvoje iskustvo s Archem...Vl@do je napisao/la:Koja drama čovječe !
@ Slam - ovo si super srocio, svaka cast!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Jesi vidio! Da covjek ne povjeruje... A sve samo zato sto se pozivamo na tvoje iskustvo s Archem...Vl@do je napisao/la:Koja drama čovječe !
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Nisu ljudi koji koriste Ubuntu glupi ili slično, nego imaju svoj privatni i profesionalni život i jednostavno vremenski ne mogu stići još i istraživati raznorazne distribucije kad sav posao ionako mogu obaviti na Ubuntu-u.Slamd64 je napisao/la: Eto ja sam bio Glupuntu korisnik, a onda sam instalirao Gentoo, zatim isao na Slackware i Arch
Super za tebe, ako je to ono što te ispunjava!Slamd64 je napisao/la: Nisam imao pojma sta je kernel, sta je to source, uzeo sam handbook i polako isao korak po korak.
Tu se radi o omjeru uloženo/dobiveno. Što nekome u stvarnom životu znači to što kao svoj džep poznaje Arch (ili bilo koju drugu distribuciju linuxa) kad, prvo, ionako svugdje susreće Windowse, a drugo, Firefox, Writer itd. mu isto rade na svim distribucijama linuxa.Slamd64 je napisao/la: Bitna je volja i malo razumijevanja i sve ce doci na svoje.
Ej, vidi. Ako možeš ovako bez problema prihvatiti činjenicu da ne možemo svi imati iste hobije, i čak ju koristiti kao argument, zašto onda ne možeš prihvatiti još jednu - onu da ne možemo svi imati iste navike i potrebe korištenja Linuxa te isto mišljenje o distribucijama pa da već jednom završimo s ovakvim raspravama?iStop je napisao/la: Nauče ljudi tako, iz hobija, raznorazne stvari (popravljati aute, obavljati vodoinstaleterske poslove itd.), ali ne možemo svi imati iste hobije.
sinoc sam probao arch instalirati i pratio sam upute na arch wiki i da nakon sat vremena tipkanja on kaze meni:calisto053 je napisao/la:Vl@do je potpuno presao na Arch bez prevelikih poblema i odusevljen je njime. Poznavanje rada u Terminalu je nuznodupin je napisao/la:Što ovo znači?