Kod: Označi sve
void *comp()
comp: funkcija čija je ulazna vrijednost pokazivač, a izlazna voidModerator/ica: Moderatori/ce
Kod: Označi sve
void *comp()
comp: funkcija čija je ulazna vrijednost pokazivač, a izlazna voidstefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Ja sam kupio englesku verziju preko amazona, mislim da je bila jos na popustu, i nije bila vise od 200 kn. Nasa izdanja skoro nikad ne kupujem jer su stvarno skupa.Medojedni jazavac je napisao/la:Ja sam imal u planu kupit 'rvacku verziju. Kad sam videl cijenu u Algoritmu okrenul sam se za tau/2 rad i presel doma.
Ovo je ili nedovoljni trud ulozen ili, kak bi se reklo, prevedeno prek k****, a mozda je prevodil ne'ko ko zna engleski, a nije upoznat sa C-om.
U potpunosti se slazem s tobom. Sva strucna literatura koju ja imam je na engleskom. Ne samo radi ovakvih gresaka, nego kad citam na hrvatskom svako malo moram prevodit neke hrvatske rijeci koliko su smijesne, dok u engleskom izdanju uvijek znam na sto je autor mislio. Takoder, kad trazis na engleskom, imas puno veci izbor.Slamd64 je napisao/la:Ionako odsad samo citam knjige na english. Vecina ih je pisana na tom jeziku. Nije da ne volim nas jezik, ali ovakve stvari kad je u pitanju strucna literatura se ne mogu jednostavno zanemariti.
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
Iskreno nebi preporucio nekom novaku ovu knjigu. Kniga je po meni dosta tesko stivo za nekog tko se nije bavio programiranjem. Knjiga ima samo 250 stranica, a opet toliko puno toga objasnjeno, sto govori koliko su zapravo stvari sazeto napisane. Nema previse objasnjavanja i okolisanja, odma u srz. Meni je ta knjiga vise kao reference guide. Ali slozio bih se da je dio opce kulturejurastublic je napisao/la:Svi ste u pravu ali nisam baš tu knjigu nikad smatrao dijelom stručne literature, više kao dio opće kulture ljudi koji se na neki način bave programiranjem i kao uvod, pregled jezika za novake.