čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
@Shrike, žao mi je što je IRC ubio tvoje legendarno "čavrljanje". Ali evo da ti popravim prosjek. Kuhinja i hodnik su pali, još je ostala kupaona, a onda slijedi krvavo zarađeno kasačko. Ne nisam puko, ne instaliram Gentoo, nego krečim ili barem pokušavam oponašati malere. 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
hahahaha. Bitno je da se čavrlja
Ja sam isto krečio prošle godine, tako da sam sada miran ko bosna. Jel to sam krečiš ili ti ukućani pomažu? Inače bi pitao zašto to radiš u zimi, ali kako je proljeće nema problema. kada sam već ovdje, mogao bih sa vama podijeliti nešto nevjerojatno. Križat ćete se rukama, nogama i misliti da je u vodi LSD. Naime, proglašen sam komunjarom. Jep. 4ndY sada najvjerojatnije leži negdje na podu u katatoničnoj komi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pituranje u siječnju, ajd nije niš čudno pa ti voziš ArchaVl@do je napisao/la:@Shrike, žao mi je što je IRC ubio tvoje legendarno "čavrljanje". Ali evo da ti popravim prosjek. Kuhinja i hodnik su pali, još je ostala kupaona, a onda slijedi krvavo zarađeno kasačko. Ne nisam puko, ne instaliram Gentoo, nego krečim ili barem pokušavam oponašati malere.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
@shrike
Dobro.. i zašto bi nas to trebalo čuditi, evntualno se možemo čuditi onom kaj te je prozvao, kaj je to tek sad shvatio
Dobro.. i zašto bi nas to trebalo čuditi, evntualno se možemo čuditi onom kaj te je prozvao, kaj je to tek sad shvatio
Shrike tko te proglasio komunjagerom? Daj da ga upoznamo ako je moguće. 
Nema veće religije od istine!
eh, rodbinsko-prijateljski sastanak, ali čak nije ni prvi put
Inače, baš sam pogledao epizoda par serije Boston Public i sjetio se meni dosta zanimljive i zapravo kontroverzne teme o školskom nasilju te načinu na koji se dotično tretirai i rješava po školama na zapadu. Skoro da otvorim topic ba razno ali mislim da nije baš pametna ideja 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Što se dogodilo sa Slamd64?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zaljubio se u abzeenth. U pokušaju udvaranja joj je poslao doma lički pršut i janje, te pod prozorom pjevao cajke. Ono što nije znao je da abzeenth ima dečka koji se bavi ultimate fightom, a koji je zatim izvukao svoj kalaš iz rata i prorešetao ga (na sreću puca loše pa je fulao). Nakon toga je posumnjao u njenu vjernost, što je ona opovrgla brisanjem slamd64-og profila. Sada su na drugom medenom mjesecu. Uprava LZS-a ima internu kladionicu tko će prije odapeti i kakve veze sa time ima Perković. Podpitanja?
- Abzeenth
- Site Admin
Tražio je da mu se obriše profil. shrike lupeta kao i obično. Sorry, trebali smo napisati u forum log da se obrisao, ali zaboravih.max360se je napisao/la:Što se dogodilo sa Slamd64?