čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Na IRC-u opet burno iako nema Shrikea.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
trebam li doć dijeliti pravdu?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Cura kopala po starim kutijama i proašla svoj stari eksterni Floppy Drive za laptop (USB 2.0) i 3 diskete. Sve besprijekorno radi (plug-and-play)!

PS: ponude od ozbiljnih kolekcionara primam u PM

PS: ponude od ozbiljnih kolekcionara primam u PM
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Na ovogodišnjem CES-u Windowasa ni čut ni vidit!
http://www.theverge.com/2014/1/9/529191 ... und-report
http://www.theverge.com/2014/1/9/529191 ... und-report
dobro jutro narode. windowasa nigdi? tako im i treba 
jesi probao mountati floppye?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Nisam nista dodatno probao, Mint je sve sam odradio. Bacio je gresku-dvije kako ne moze mountati, ali sve odlicno radi (to mi je pod normalno - ista stvar mi se dogadja i sa CD-om).
Isao sam malo diskete pregledavati s Gpartedom. Ocekivao sam fat16 ili fat32 sustav, kad ono samo allocated partition i msdos startup.
Ukratko, sve je vrhunski ocuvano i besprijekorno radi. Odlican podsjetnik na prosla vremena i staru tehniku koju (s razlogom!) vise nitko ne koristi...
Isao sam malo diskete pregledavati s Gpartedom. Ocekivao sam fat16 ili fat32 sustav, kad ono samo allocated partition i msdos startup.
Ukratko, sve je vrhunski ocuvano i besprijekorno radi. Odlican podsjetnik na prosla vremena i staru tehniku koju (s razlogom!) vise nitko ne koristi...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- jurastublic
Flopiji za PC su bili FAT12. I za Atari ST također. Na početku su bili dosta pouzdani, kasnije im je kvaliteta jako pala, praktički smeće, čak i tzv. jače firme.calisto053 je napisao/la:Isao sam malo diskete pregledavati s Gpartedom. Ocekivao sam fat16 ili fat32 sustav
Da. ja sam indirektno i prešao na linux zbog katastrofalne pouzdanosti floppy diskova (rešao sam sa floppy na usb stick što je bio direktni razlog prelaska na linux). Floppy nije preživio 3/4 puta put u školu, često čak ni u zaštitnoj kutijici. Teško je objasniti da nisi donio zadaću jer je floppy krepao
:( KAsnije su mi i uređaji krepali a bome i dosta disketa. Ukrakto ,sada imam neke diskete još koje bi volio pogledati imali što na njima (znam da sam dosta svoejdobno formatirao da budu prazne u "stand by" ali sada je to sve nepotrebno) no ipak .. ko znaš to se sve krije na tome