Humor, šaljive slike/video...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Humor, šaljive slike/video...

Toliko od mene
Ne znam za solarij, ali lik ima nejljakse kopču za remen 
- calisto053
- Moderator
- Spol: M

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
Razumin sve, ali veliko slovo?! Dafaq? 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Nedavno mi je Yahoo javio da promijenim lozinku na jednom mail accountu. Trazio je veliko slovo i najmanje 8 znakova.
Najvise je zakomplicirao T-scum od prije mozda godinu dana. Vise ne mozes lako vidjet svoj korisnicki profil, potrosnju ili mijenjat tarife interneta, ne, ne... Od sada ti treba nekakav Net ID od najmanje 8 znakova s velikim i malim slovima, te brojevima. Kad to napravis, opet se moras registrirat na jos 1-2 mjesta na njihovoj stranici, izrec pravu caroliju i zrtvovat djevicu tijekom mladog mjeseca...
Najvise je zakomplicirao T-scum od prije mozda godinu dana. Vise ne mozes lako vidjet svoj korisnicki profil, potrosnju ili mijenjat tarife interneta, ne, ne... Od sada ti treba nekakav Net ID od najmanje 8 znakova s velikim i malim slovima, te brojevima. Kad to napravis, opet se moras registrirat na jos 1-2 mjesta na njihovoj stranici, izrec pravu caroliju i zrtvovat djevicu tijekom mladog mjeseca...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
vi se na to sve smijete, ali kada vam haknu račun jer je šifra u stilu "lozinka3", onda je derenjava kako su svi krivi samo ne vi 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
Tko li je takvu lozinku koristio...shrike je napisao/la:vi se na to sve smijete, ali kada vam haknu račun jer je šifra u stilu "lozinka3", onda je derenjava kako su svi krivi samo ne vi
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Suko
- Site Admin
Normalno da ne koristimo takve lozinke!
Svi znaju da je lozinka:1234
Svi znaju da je lozinka:1234
- PunkBastard
Nađi ti djevicu ovih dana.calisto053 je napisao/la:Nedavno mi je Yahoo javio da promijenim lozinku na jednom mail accountu. Trazio je veliko slovo i najmanje 8 znakova.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.