Ne može proći više od par mjeseci a da negdje ne pukne kod updatea, tako je na svim distrama
Moderator/ica: Moderatori/ce
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Tako je i na windowsima ne brini i kod nvidije i kod ati-ja. Zato ja jednom instaliram drivere i dok ide, ide, nikakvi update-ovi, ništa.max360se je napisao/la:Nvidia i update drivera
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne može proći više od par mjeseci a da negdje ne pukne kod updatea, tako je na svim distrama
Ma nemojshrike je napisao/la:to je zato jer nemaš nvidia kartice
Da ali na Windowsima obično nema problema sa gledanjem videa. Kad na Linuxu ne napravim update drivera za graficku, a ostatak sustava uredno updateam, nakon relativno kratkog vremena slika videa se lomi kod reprodukcije. Nema veze koji format i koja kvaliteta.PunkBastard je napisao/la:Tako je i na windowsima ne brini i kod nvidije i kod ati-ja. Zato ja jednom instaliram drivere i dok ide, ide, nikakvi update-ovi, ništa.max360se je napisao/la:Nvidia i update drivera
![]()
![]()
![]()
![]()
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Na ovom forum konstantno upozoravamo na opasnosti gentooa. Reci zbogom tome đavlu, toj sotoni uma Pređi na debian radi spasenja svojeg uma i duše!max360se je napisao/la:Znam, ali ne znam što će se dogoditi kad odem raditi update kernela, xorga i video drivera nakon dužeg vremena na Gentoo.