čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Bili su mi Jehovini svedoci danas. Pristojni ljudi.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
kolko si ih zajebavao?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Nisam ih zajebaval jer su bili pristojni i imali su postovanja prema mojem misljenju i isto ja tak prema njihovom. Nismo dugo pricali jer su me prekinuli usred ucenja.shrike je napisao/la:kolko si ih zajebavao?
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Ja mislim da bi iha ja solidno zajebavao. nisam dugo imao teološku debatu!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ja bi im samo reka da napuste sahranu jer neman živaca za njih i njihove priče...
Ljudi ovaj forum nije reddit, ne možete samo postati link, staviti naslov i time započeti raspravu. Uz link mora biti opis, po mogućnosti preveden.
Ne otvaram niti jedan link koji nema opis, niti komentiram u temama koje su tako započete.
Ne otvaram niti jedan link koji nema opis, niti komentiram u temama koje su tako započete.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
To ti je problem u korumpiranoj upravi koja radi za interese kapitalističke svjetske elite i reptila!

Abzeenth svaka ti čast! 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.