Moguće je da je ta greška samo za 32-bitne pakete. Neki dan sam uključio KR412 repo na jednom starijem računalu sa openSUSE 13.1 32bit i pola KDE paketa mi se nije updejtalo na 4.12 nego je ostalo na 4.11. Nisam primjetio neke ozbiljnije probleme, ali nisam ni previše radio na tom kompu...
Nekoliko mašina na 13.1 (64bit) sam updejtao na 4.12 i ni na jednom nema ni najmanjeg problema.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zole052 je napisao/la:ma ja sam jos manje zahtjevan eto nestao mi skype, dropbox i ktorrent iz traya danas... mozda nisam trebao dodavati kde 4.12 repo
A ako dodaš novi default panel? ovo se je meni jednom desilo... ne sjećam se na kojoj verziji... niti se sjećam kako sam rješio ali znam da je bila gnjavaža
Probaj kreirati novog usera - da li će on imati sve tray ikonice..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
E ovaj update, je sada sasvim ok. Uopšte mi 4.12.1 nije imao Style Oxigen opciju, sada na ovom ima... NE znam što puste nešto što nije dovršeno. a i Widgeti svi rade sada...
Grof je napisao/la:Eto danas se riješio problem s repoima. Opet sve fercera kako treba...
Do sljedećeg brejkanja
Neki dan sam bio u windowsima pa se prisjetih jedne stvari.
Sistemski disk mi je ssd. Imam još 3 klasična hdd-a. Tamo se nakon podešenog vremena diskovi prestanu vrtjeti te donesu novo iskustvo tihog rada.
Pitanje:
Kako i gdje podesiti spin down diskova u openSuseu?
Da se ova trojica ne vrte i buče bezveze.