Sennheiser HD201

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Gogy
Spol: M
Kontakt:

Sennheiser HD201

Post Postao/la Gogy »

slika

Sennheiser HD201

Ovim slušalicama nije bilo suđeno.

Ispale su mi iz ruksaka (ne pitajte kako) i bile oko sat vremena vani na kiši.. Nakon što sam se već pomirio da sam ih izgubio, prošećem se i nađem ih, mokre, masne... Osušio sam ih i rade ko nove.

Danas ih ostavio na stolici i slučano sjednem na njih, pukne komadić plastike i slušalice se razdvoje i reko moš' ga bacit. Kad poslušam ja, ta slušalica radi, ugodnog li iznenađenja. Reko zaljepit ću je izolirkom hehe. I kad sam to išao napravit, utaknem dijelove da bude što približnije kako je bilo, i klik. Sjedne na svoje mjesto i slušalice spojene. Nešto labavije nego prije ali sve štima.

Eto, tko treba dobre slušalice za ne previše novaca, a da mu nije pretjerano bitan snažan bas nego sluša "normalnu" muziku, gleda filmove, svira gitaru i tako to - moja topla preporuka.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Sennheiser HD201

Post Postao/la shrike »

ja sam imao prije od sennheisera pmx-100 ali suse raspale od skoro svakodnevnog korištenja. Trebao bih to zalemiti kablove, i jako su dobre. sada sam si kupio sennheiser CX300-2 koje su vrhunske.

pmx se isto lako popravlja, i jako mi se sviđa što nisu ljepil iništa već se sve može odvojti i prelemiti.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori