Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop

evo i novog minta,instaliro sam si sad mayu XFCE,i te koliko mi je brža na odnosu prethodne ali sad budete vidjeli kakve su mi čudne ikone što mi se nesviđaju,čito sam sve od maye ali nevidim gdje promjeniti meni jer nije kao na petri ili mate,htio bi fino sučeljenje kao na prethodnoj slici koju sam stavio
pronašao sam promjenu ikona ali sad bih samo promjenio izbornik tj meni da mi nije složen ovak kak je sad,budem bacio sliku
nemogu uslikati,heheheh,kliknem na meni samo jedan okomiti je stupčić a ne sve prošireno kao primjera na linux 14
- holden
- Spol: M

"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Instaliraj si Whisker meni. Imaš ga normalno u repozitorijima.dajac59 je napisao/la:pronašao sam promjenu ikona ali sad bih samo promjenio izbornik tj meni da mi nije složen ovak kak je sad,budem bacio sliku
Onda ga dodaj na panel kao što normalno dodaješ stvari na XFCE panel. I ukloni stari meni.
Na kraju bi ti trebalo izgledati poput ovog:

Zar nije zoletov destop KDE a ne XFCE?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
To on za dajca.stefan je napisao/la:Zar nije zoletov destop KDE a ne XFCE?
Where there is a gui there's a way.