ubacivanje grafičke u kompjuter
Moderator/ica: Moderatori/ce
ubacivanje grafičke u kompjuter
u drugom kompjuteru imam grafičku integriranu i sad bi ubacio drugu jaču ali kad je stavim u AGP utor i prikopčam wga kabl mrak,na kompu nema ništa a niti se od grafulje vrtim ventilator,neznam koja mi je matična jer pod oznakom stoji nepoznato,procesor mi je AMDsempron 3200+ a bios mi je ;date 04/28/2006 vendor phoenix LTD,version RO2-A1S4,neznam da li se u biosu treba možda isključiti inerna kad neće sama ali neznam u biosu pod kojom opcijom to napraviti 
Zadnja izmjena: dajac59, dana/u 25 vel 2014, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: ubacivanje grafičke u kompjuter
10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... []

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
hvala velika majstorčina
- PunkBastard
...Cooleech je napisao/la:10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... []
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
ništa čudno,pa vas dvojicu sam i očekivap prve
10. Ako netko namjerno provocira, flejma, potiče svađu - ignorirajte ga ili samo obavijestite moderatora. Odgovaranje na takve postove je baš ono što je provokator i htio postići. Ne hranite trolove.
da li ovu dvojicu tko može kazniti,svojim odgovorima provociraju namjerno,admine,ajde sad i njima prirjeti s crvenim,malo morgen
da li ovu dvojicu tko može kazniti,svojim odgovorima provociraju namjerno,admine,ajde sad i njima prirjeti s crvenim,malo morgen
@dajac59
On Topic:
1. Za odgovor ćeš se ipak morati malo više potruditi i sam utvrditi koju matičnu ploču imaš (piše na matičnoj negdje uz rub ili pored procesorskog utora - proizvođač i model) i potom sam vidjeti da li ti je grafička kompatibilna sa matičnom pločom.
2. Nadalje, neke grafičke za svoj rad traže više struje nego što im može dati AGP/PCI-e utor pa da bi radile trebaš priključiti dodatno napajanje.
3. čarolija odgovora na tvoje pitanje je: google + pitanje ("ugradnja grafičke kartice") = riješenje
Off Topic:
1. Sa takvim pitanjima i još više stavom, dobivaš odgovore kakve dobivaš
2. Molim sve članove foruma da ne ulaze u daljnju diskusiju i komentare jer će isti neminovno dovesti do off topica i stvaranja negativne i loše klime što će za sobom povući dužne poteze administratora i moderatora
3. Točka dva se odnosi na sve ovakve i slične upite bilo kojeg člana foruma koji ne pokaže ni malo volje da se potrudi kao i komentatore koji jedva čekaju takve upite
On Topic:
1. Za odgovor ćeš se ipak morati malo više potruditi i sam utvrditi koju matičnu ploču imaš (piše na matičnoj negdje uz rub ili pored procesorskog utora - proizvođač i model) i potom sam vidjeti da li ti je grafička kompatibilna sa matičnom pločom.
2. Nadalje, neke grafičke za svoj rad traže više struje nego što im može dati AGP/PCI-e utor pa da bi radile trebaš priključiti dodatno napajanje.
3. čarolija odgovora na tvoje pitanje je: google + pitanje ("ugradnja grafičke kartice") = riješenje
Off Topic:
1. Sa takvim pitanjima i još više stavom, dobivaš odgovore kakve dobivaš
2. Molim sve članove foruma da ne ulaze u daljnju diskusiju i komentare jer će isti neminovno dovesti do off topica i stvaranja negativne i loše klime što će za sobom povući dužne poteze administratora i moderatora
3. Točka dva se odnosi na sve ovakve i slične upite bilo kojeg člana foruma koji ne pokaže ni malo volje da se potrudi kao i komentatore koji jedva čekaju takve upite
- Suko
- Site Admin
Cooleech i PunkBastard, molim vas da se suzdržite od ovakvih komentara!
Držite se teme rasprave.
Držite se teme rasprave.