XNoise
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
XNoise
Da li je neko probao ovaj plejer? Slučajno naleteh na njega u Manjaru, pošto je tamo default, i ovo je jedan od najboljih plejera koje sam koristio ikada. Lyricse nalazi bez po muke, zvuk je super, pregledan, a deluje mi kao ničija zemlja između DeadBeefa i Rhythmboxa.

"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Cooleech
- Moderator
Re: XNoise
Imao sam prilike isprobati ga na jednoj sad već nepostojećoj instalaciji Manjara. Za glazbu je bio super, ali video je nešto zaje*avao. Ne sjećam se što je bilo.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- holden
A, skroz moguće. Ja doduše nema šanse da koristim za video bilo šta osim VLCa, tako da video nisam ni isprobavao. Ali interesantno mi je bilo kako sam kod svakog plejera našao nešto 'što bi bilo bolje' da je ovako, onako, i onda BUM evo ga xnoise 
edit: samo još da vidim da li mogu da organizujem plejliste
edit: samo još da vidim da li mogu da organizujem plejliste
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Suko
- Site Admin
Nisam ga baš nešto koristio.
Za video imam VLC i SMplayer, a za zvuk Clementine.
Išlo mi je naživce što je defaultni player za video na Manjaru, a ako se ne varam, niti jedan video nije otvorio, nego ih je samo puštao kao zvuk. I još mi je išlo na živce što se nije gasio putem x-a na prozoru, nego se spuštao u panel odakle ga se moralo gasiti u opcijama na ikoni. A za to vrijeme je stalno puštao zvuk.
Uglavnom, možda je dobar player, ali zbog gornjih stvari mu nikad nisam dao šanse.
Za video imam VLC i SMplayer, a za zvuk Clementine.
Išlo mi je naživce što je defaultni player za video na Manjaru, a ako se ne varam, niti jedan video nije otvorio, nego ih je samo puštao kao zvuk. I još mi je išlo na živce što se nije gasio putem x-a na prozoru, nego se spuštao u panel odakle ga se moralo gasiti u opcijama na ikoni. A za to vrijeme je stalno puštao zvuk.
Uglavnom, možda je dobar player, ali zbog gornjih stvari mu nikad nisam dao šanse.
- holden
Dobro, za video, kao što rekoh, ne odustajem od VLCa, ali što se tiče ovog x gašenja, prva stvar za štikliranje u 'preferences' je 'quit on window close'.
- vision
- Spol: ♂
Pomislio sam da je player sa Elementary, a Xnoise, Noise i Beatbox toliko sliče.
@Suko, Clementine se isto ponaša kao i Xnoise kod gašenja, osim ako u postavke ne ugasiš opciju.
@Suko, Clementine se isto ponaša kao i Xnoise kod gašenja, osim ako u postavke ne ugasiš opciju.