plavi zmaj77 je napisao/la:Uvod u HTML i CSS-Dovoljan vam je tekstualni editor,gedit sa bojanjem sintakse.Također preporučujem da imate čim veći broj browsera instaliran,minimalno Chromium i Firefox.
plavi zmaj77 je napisao/la:Uvod u elektroničko poslovanje-Trebate si naći zamjenu za adobeov dreamweaver,inače ništa.
Nisam znao da se dreamveaver uopće još koristi. Bojim se da nema ničeg tog tipa na Linuxu (barem da bude dovoljno slično). Možda bi ovo bilo dovoljno umjesto dreamweavera (nije mi baš jasno zbog čega je izabran) http://www.youtube.com/watch?v=Nhvj1NYC3Uc
plavi zmaj77 je napisao/la:Programiranje web aplikacija-nisam imao taj kolegij ali po onome šta sam čuo radi se u PHP-u i Bluefish bi bio dovoljan.
plavi zmaj77 je napisao/la:Objektno orijentirano programiranje IIBirati ćete između 3 programska jezika:
{ Java-Raditi ćete u eclipseu.Za Eclipse postoji Linux verzija.Čak kažu da Eclipse bolje radi na Linuxu.<
Drago mi je vidjet da ima TVZ-ovaca ovdje Ja evo završavam specijalistčki, osto mi diplomski samo. Stručni studij je po mojem iskustvu stvarno nezaboravno iskustvo. Učilo se dosta u svim smjerovima, a to se vidi i iz popisa kolegija. Meni je osobno dosta toga ostalo i bitno mi je danas za rad. Uostalom, na TVZ-u sam prvi put čuo za Unix i Linux. Linux koristim od tad...
Test prvoklasne inteligencije sastoji se u sposobnosti istovremenog držanja dviju suprotnih ideja u glavi, a da se pritom zadrži sposobnost funkcioniranja.
Smatram da bi bilo bolje u više tema radi preglednosti.Iako suprotan pristup ima prednost da je sve na jednom mjestu.
Moje mišljenje je da je preglednost u ovom slučaju važnija jer ako sve ubacimo u ovu temu,ovakvi opširni postovi bi od svega toga mogli napraviti džumbus.Sa razdijeljenim temama bi se postigla organiziranost a i svaki faks bi dobivao podjednako paćnje.
Da sam u admin teamu čak bi razmišljao da se otvori podforum o Linux edukaciji.
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT