Joj ne. Još se nisam oporavila od Google Linux distreshrike je napisao/la:Microsoft Linux distra, recimo: http://www.mslinux.org/
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Those who stand for nothing fall for anything.
- Abzeenth
- Site Admin
I šta s tim?AstorH je napisao/la:Nista ti nisi pogrijesio, forum je pust i nema diskusija.Zasto je to tako to je neka druga prica, a meni si i jasan i realan.eQuivalent je napisao/la:Jel se meni čini, ili je znatno manje ljudi aktivno u zadnje vreme na forumu? Doduše i na naslovnoj stranici.
Uostalom, ako vas to toliko muči, pišite i diskutirajte - vas dvojica
tako je abzeenth. Svatko se može žaliti, ako vam fali prometa, izvolite pisati!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ljudi nemaju vrimena stalno laprdat, 4ndY i shrike se poodavno nisu pokačili oko pizdarije, nema nekih ludih novosti oko Ubuntua, Mark Šatlvort se ne junači okolo...rezultanta: nema laprdeža po forumu 
.. a i tvoj avatar ima "gasove"salkof je napisao/la:ljudi nemaju vrimena stalno laprdat, 4ndY i shrike se poodavno nisu pokačili oko pizdarije, nema nekih ludih novosti oko Ubuntua, Mark Šatlvort se ne junači okolo...rezultanta: nema laprdeža po forumu
viš ti njega, samo da je podjebavat pošten narod 
Pa za to me plaćaju porezni obveznici.. trebam i ja zaraditi svoju plaću 
lipo li je, lipo li je... 
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Forum stao, ali zato čavrljanje prosperira

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Kako vi mislite sad zaraditi kad nam je promet pao?!
I jel to u interesu hrvatske države da nam forum zjapi prazan?!
Jel ne može sad Linus opet malo oplesti Nvidiji da imamo o čem pričati?
Više niti o ajfonima ne možeš pošteno razgovarati otkad ih je preuzeo onaj lik Kim! Prije smo bar imali jabučarenje ako je na Linux fronti bilo zatišje!
Ništa, morati ćemo kao zadnji resurs reaktivirati rasprave o politici. Tamo se uvijek nabralo po desetak strana dnevno. Pa smo makar imali štogod za čitati.
Ovako, preletiš sve za pet minuta.
Ne bu dobro!
I jel to u interesu hrvatske države da nam forum zjapi prazan?!
Jel ne može sad Linus opet malo oplesti Nvidiji da imamo o čem pričati?
Više niti o ajfonima ne možeš pošteno razgovarati otkad ih je preuzeo onaj lik Kim! Prije smo bar imali jabučarenje ako je na Linux fronti bilo zatišje!
Ništa, morati ćemo kao zadnji resurs reaktivirati rasprave o politici. Tamo se uvijek nabralo po desetak strana dnevno. Pa smo makar imali štogod za čitati.
Ovako, preletiš sve za pet minuta.
Ne bu dobro!