čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: čavrljanje
Ma kakve agencije? Ministarstvo. A ja odmah potom imenujem nekoliko svojih pomoćnika. Cooleech će biti zamjenik ministra za pitanja oko skripte. Naravno, tu su i tajnice, koje će svaka zasebno tajiti svog ministra i zamjenike.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Pomalo, Vl@do, nemoj tako glasno - izbit će skandal! Otkud toliki apetiti?! Dobit ćeš vlastitu agenciju, pa ćeš onda u ministarstvo. Zbrinut ćemo i tvoje ljude
Na stranu nastranu zajebanciju: najbolji slučajevi su oni istiniti. Najdraže mi je kad jedna svrgnuta struja proklinje onu trenutno na vlasti, njihovo regionalno i obiteljsko podrijetlo jer sami više ne mogu namještati natječaje, postavljati prave i poštene ljude i muljati po upravama. U kakvoj državi živimo, o kakvo društvo imamo! (društvo je krivo - meni omiljen izgovor)
Na stranu nastranu zajebanciju: najbolji slučajevi su oni istiniti. Najdraže mi je kad jedna svrgnuta struja proklinje onu trenutno na vlasti, njihovo regionalno i obiteljsko podrijetlo jer sami više ne mogu namještati natječaje, postavljati prave i poštene ljude i muljati po upravama. U kakvoj državi živimo, o kakvo društvo imamo! (društvo je krivo - meni omiljen izgovor)
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
E, da.. sad malo "crnih" novosti. Bio danas na testiranju za posao servisera i skladištara za jednu jako poznatu firmu. Nakon što sam briljirao na testovima (usmeni i praktični dio, uostalom; zar ste sumnjali?
) veli men' voditeljica da imaju ugovor s M$-om da moraju prodat određeni broj winblowsa u određenom mjesecu. Pitam ja da rade li linux instalacije, a ona samo što me ne ubi pogledom!
Strava.
Enivej, uskoro bih mogao dobiti posao!
Enivej, uskoro bih mogao dobiti posao!

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
E ako si to uspio proć, onda ti je samo nebo granica! Čestitke stari, postat ćeš informatičar starog kova!

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
Hvala! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Čestitam Kule:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Bravo!Ja još čekam odgovor za posao....
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
ČestitamCooleech je napisao/la: Enivej, uskoro bih mogao dobiti posao!
PS. Kako ti je krenulo.. za godinu te vidim kako otvaraš prvi Apple Store u Hrvatskoj
- Cooleech
- Moderator
Hvala svima, ali ima još 8 kandidata koji moraju proć testiranje...
Pa reci koji su.. možda zakasne na testiranjeCooleech je napisao/la:da, to sigurno!
Hvala svima, ali ima još 8 kandidata koji moraju proć testiranje...