Vjerojatno će sada svi Archeri reći kako to nije u duhu Arch linuxa ali ja mislim da može poslužiti kao, ajmo reći, primamljiva pozivnica za sve one koji su nekada htjeli isprobati Arch ali su se bojali instalacije. Možda takvi korisnici nakon ovakve pomoći prilikom instalacije Archa, kasnije pokušaju i na old-school način instalirati Arch i nešto novo naučiti.
Razlika je u tome što je ovo bukvalno samo GUI za instalirati čistokrvni Arch, ništa više od toga. Skripta za instalaciju Archa koja ima lijepe sličice (poput *buntuovog installera)
TRZALICA je napisao/la:Razlika je u tome što je ovo bukvalno samo GUI za instalirati čistokrvni Arch, ništa više od toga. Skripta za instalaciju Archa koja ima lijepe sličice (poput *buntuovog installera)
pa antergos ima samo neki svoj mini repozitorij sa uglavnom temama i wallpaperima i pri instalaciji vuce direkt sve pakete iz archevih repozitorija a taj lijepi installer je original od antergosa... opet ne vidim neku posebnu razliku...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Iskreno, meni je ovo glupo. Moraš skinut Live DVD da bi instalirao Arch.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Da..
BTW, morat ću AIS preimenovat u nešto poput Coolin4rcH (Cooleech's installer 4 Arch), jer službena skripta za instalaciju se zove AIS
Zadnja izmjena: Cooleech, dana/u 27 ožu 2014, 11:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
CAIS
..ili CoolinArch, spoj nicka i Archa
Kuharica za Arch