Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- blast beat
- Spol: M
Re: Kako izgleda vaš desktop
Većini ljudi (pa i meni) je obrnuto iskustvo kada se prelazi sa shell-a na cinnamon. 
moj video
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lijepo!zole052 je napisao/la:moj video![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Abzeenth
- Site Admin
Dobrodošao/la na forum!Cyanide je napisao/la:ArchLinux + GNOME
<slike>
Odlične ikone
- holden
- Spol: M
Da uletim:
http://me4oslav.deviantart.com/art/Numi ... -414741466

Mislim da radi Numix nešto i za KDE. A ako ne, pogledaj ove nitrux.in - oni su pretežno KDE orientisani. Ako ti se ne kupuje suite, mogu da ti ga prosledim, jer sam ga jedanput kupio onako da ga imam, pa primam download linkove.
http://me4oslav.deviantart.com/art/Numi ... -414741466
Mislim da radi Numix nešto i za KDE. A ako ne, pogledaj ove nitrux.in - oni su pretežno KDE orientisani. Ako ti se ne kupuje suite, mogu da ti ga prosledim, jer sam ga jedanput kupio onako da ga imam, pa primam download linkove.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
hvala xD
icone su numix circle, kako je kolega iznad rekao. sumnjam da ce pretjerano dobro raditi na KDE-u, ali za KDE bi ti preporucio ili nitrux (opet, kolega iznad) ili compass icone, isto od nitruxa. ako se ne varam i moka ima za KDE, pa pogledaj i to - jako lijepe ikone
icone su numix circle, kako je kolega iznad rekao. sumnjam da ce pretjerano dobro raditi na KDE-u, ali za KDE bi ti preporucio ili nitrux (opet, kolega iznad) ili compass icone, isto od nitruxa. ako se ne varam i moka ima za KDE, pa pogledaj i to - jako lijepe ikone
predivan je numix circle, te ikone me vucu da se prebacim na unity ili gnome shell