Poslano s moga džepnog televizora koristeći Tapatalk
ZTE Open C
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: ZTE Open C
Korupcija! Sad će nam USKOK na forum. 
- audiosl4ve
- Spol: M
haha dobra dobra 
-
vex385
Kak su vec rekli to bi bila korupcija... bolje da nas navedes na ispravan put i poklonis nam te mobiteleAbzeenth je napisao/la:Za određenu svotu službene hrvatske valute vam mogu obrisati ove postove i poštedjeti vas sramote![]()
to onda nebi bila korupcija vec poklon u edukativne svrhe
- Abzeenth
- Site Admin
Frende, da imam mobitela na bacanje i za poklanjanje, ne bih pokušavala iskamčiti novac okolo za brisanje postova 
Ali dobar pokušaj
Ali dobar pokušaj
- Suko
- Site Admin
Uglavnom o cifri u krznenjacima cemo vas obavijestiti u privatnim porukama.
Nudimo i obrocnu otplatu na 12-24 rate.
Nudimo i obrocnu otplatu na 12-24 rate.
-
vex385
kad smo vec zaspamali i unistili temu jel mogu usput naruciti i LZS majice u tom cijelom paketu placanja? 
a Abzeenth,morao sam pokušati
ps.Slobodno se netko i ukljuci ak je isprobao doticni mob
a Abzeenth,morao sam pokušati
ps.Slobodno se netko i ukljuci ak je isprobao doticni mob
Ja sam prošle godine dobio developer preview Keon. Koristim ga oko godinu dana. Proces update-ovanja na novije verzije je jednostavan. U roku 5 minuta se instalira nova verzija. Trenutno vrtim verziju 1.4. Sistem je još uvijek nestabilan. Na trenutnoj verziji mi se dešava da neko zove i kad se krenem javiti mobitel uopšte ne reaguje na dodir. Tek nakon nekoliko slide-ova udesno proradi. Smanjivanje/pojačavanje zvuka nekada ne radi. Uredno prikaže da je zvuk smanjen i onda kad neko zove zvuk se vrati na max. Glavna mana sistema je nedostatak aplikacija. Neke aplikacije poput facebooka su odrađene tako da ima ikona koja zove stranicu. Isto da u browser upišete adresu facebooka. Većina aplikacija je urađena na taj način. Nekako mi je to nepraktično. Također mi je nepraktično da kada otvorim stranicu u firefoxu i scrollam na dno stranice izgubi se titlebar firefoxa. Kada hoću na novi tab da se prebacim moram da scrollam na vrh stranice da mi se pojavi titlebar i da zatvorim tab kako bih mogao otvoriti drugi tab.
Razvoj aplikacija je daleko jednostavniji nego kod androida. Unutar Firefoxa se instalira emulator koji je daleko brži od Androidovog.
HTML5 aplikacije su lakše za programirati u odnosu na javu.
Generalno mi se sviđa kako je sistem zamišljen.
Sam uređaj ne smijem da komentarišem jer se radi o developer preview verziji i zabranjeno mi je da ga komentarišem.
Razvoj aplikacija je daleko jednostavniji nego kod androida. Unutar Firefoxa se instalira emulator koji je daleko brži od Androidovog.
Sam uređaj ne smijem da komentarišem jer se radi o developer preview verziji i zabranjeno mi je da ga komentarišem.
-
vex385
Nele je napisao/la:Ja sam prošle godine dobio developer preview Keon. Koristim ga oko godinu dana. Proces update-ovanja na novije verzije je jednostavan. U roku 5 minuta se instalira nova verzija. Trenutno vrtim verziju 1.4. Sistem je još uvijek nestabilan. Na trenutnoj verziji mi se dešava da neko zove i kad se krenem javiti mobitel uopšte ne reaguje na dodir. Tek nakon nekoliko slide-ova udesno proradi. Smanjivanje/pojačavanje zvuka nekada ne radi. Uredno prikaže da je zvuk smanjen i onda kad neko zove zvuk se vrati na max. Glavna mana sistema je nedostatak aplikacija. Neke aplikacije poput facebooka su odrađene tako da ima ikona koja zove stranicu. Isto da u browser upišete adresu facebooka. Većina aplikacija je urađena na taj način. Nekako mi je to nepraktično. Također mi je nepraktično da kada otvorim stranicu u firefoxu i scrollam na dno stranice izgubi se titlebar firefoxa. Kada hoću na novi tab da se prebacim moram da scrollam na vrh stranice da mi se pojavi titlebar i da zatvorim tab kako bih mogao otvoriti drugi tab.
Thx na odgovoru,zasad mislim da cu pricekati dok ne vidim jos koju recenziju