[ZBIRNA TEMA] YouTube

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
tuxi
Spol: M

[ZBIRNA TEMA] YouTube

Post Postao/la tuxi »

Moze se dodat sljedece na kraj linka &fmt=18 ili &fmt=6 i bice bolja (ovo ne vazi za sve, treba probat pa vidjeti).

Ovako bi to izgledao:

Redovan: http://www.youtube.com/watch?v=OlJSohRQlXQ

Dodatno: http://www.youtube.com/watch?v=OlJSohRQlXQ&fmt=18
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

POMOĆ- zaobilaženje youtube zaštite

Post Postao/la shrike »

Ovako, za sve vas kojima je zabranjeno na youtube, napravio sam malu stranicu koja bi to možebitno morala moć zaobić. Trebam pomoć kod testiranja. Ova stranica je teški hak i ima retardirani kod, kasnije ču napraviti meni da se bilo što može preusmjeriti, ali me zanima tko vidi sve ovo.

http://svracak.byethost16.com/index2.html
http://svracak.byethost16.com/test_include.php

Obje prikazuju youtube. Recite mi da li možete gledati filmove i/ili ako ne što se javi kao greška.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
simke
Kontakt:

Re: POMOĆ- zaobilaženje youtube zaštite

Post Postao/la simke »

radi.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Za veliki film gore javi: This video is not available in your country.
A mali filmići dolje se otvaraju.
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

a zasto ne bi smjeli na youtube???
u smislu daj e blokirana recimo na poslu ili...???
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

shrike je napisao/la: Obje prikazuju youtube. Recite mi da li možete gledati filmove i/ili ako ne što se javi kao greška.
U čem je štos? Pa ako vam netko blokira YouTube možete sav sadržaj gledati na Google Video (ipak je to ista firma) ;)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ima puno firm i drzavva koje brane pristup stranicama. Cak i ako ti radi video google, ideja je da preko ove stranice svi mogu vidjeti sve. Ako nista, onda iz principa. Kada navodite da li vam radi, molim vas da napomenete da li vam je sa tog racunala zabranjen pristup yotube.com stranci ili ne. Zahvaljujem svima na suradnji.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

shrike je napisao/la:Ima puno firm i drzavva koje brane pristup stranicama. Cak i ako ti radi video google, ideja je da preko ove stranice svi mogu vidjeti sve. Ako nista, onda iz principa. Kada navodite da li vam radi, molim vas da napomenete da li vam je sa tog racunala zabranjen pristup yotube.com stranci ili ne. Zahvaljujem svima na suradnji.
A na kojem principu radi? Očito mora biti nešto više od iframe-a...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
masnipalac

Post Postao/la masnipalac »

one gore (dugi filmovi) neče da pokaže (This video is not available in your country. ),
one kratke klipove ispod hoće ...
Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika :D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Za sada je bjesomučno jednostavna PHP skripta sa include() koja na žalost ne radi. Bio sam optimističan pa sam krenuo sa najjednostavnijim metodama. Morat ću ovo doraditi tako da se stvori virtualni folder i onda forsira sve preko moje stranice. Ako to ne radi, onda će biti jako zanimljivo jer će se stvar morat močno zakomplicirat. Ako ništa, bar ću svladati PHP u međuvremenu.
Odgovori