čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
I posle višednevne drame nađoše Tijanu Jurić mrtvu i zakopanu pokraj Sombora. Stravično kakvih ljudi ima na ovom svetu.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- Cooleech
- Moderator
Kod mene je upravo takav slučaj; imam daleko više loših iskustava s nVidia karticama na linuxu nego s AMD/ATI. Evo, baš nedavno sam probao instalirat Arch na jedan komp s integrušom by nVidia. Radi samo uz nomodeset, a reza ne ide preko 1024x768.blast beat je napisao/la:Ovo je prvi put u životu da čujem da neko ima problema sa nvidia grafikom na Linuxu, a da sa ati nema.
Sve AMD/ATI kartice koje sam isprobao, bile integruše ili ne, radile su uredno. Go figure...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Fino.. sad čekamo nekoga da se javi da mu Intelove grafičke rade probleme, dok sa ATI/nVida nema problema 
- Cooleech
- Moderator
Ljudovi, kupio bih Peugeot XR6 iz 2003. Ima l' tkogod kakvih iskustava s tim 50 kubikašima? Išao bih s njim na kupanje i po gradu, za sve ozbiljnije tu mi je ipak auto zakon. Mišljenja?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Uf uf, nisu losi za provozat se tu i tamo i da se naci ok nesto, ali pogledaj 11 godina...Cooleech je napisao/la:Ljudovi, kupio bih Peugeot XR6 iz 2003. Ima l' tkogod kakvih iskustava s tim 50 kubikašima? Išao bih s njim na kupanje i po gradu, za sve ozbiljnije tu mi je ipak auto zakon. Mišljenja?
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Cooleechu, bicikl savjetujem. Puno sigurnije, jeftinije i zdravije.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- Cooleech
- Moderator
Imam i vozim biciklu ali kad treba doći do Krila Jesenice, bogami tu je ipak motor zakon. 
@Yeti: lik veli da je radio generalku prije 6 mjeseci, pa sad.. vidit ćemo što i kako.
@Yeti: lik veli da je radio generalku prije 6 mjeseci, pa sad.. vidit ćemo što i kako.
Premalo je to za tebe.. to je za klince od 160-165 cm i 15 godina
- Cooleech
- Moderator
Jbg, dok nam ne uvedu 125 ccm na B kategoriju.. 
gle. bolje si od postojećeg bicikla, složi bicikl na struju.. ne moraš ni kacigu nositi, a za voziti je tu negdje