čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- holden
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Umro Robin Williams. Počinio samoubistvo, kažu.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje 2.0
Steta, bio je velik glumacholden je napisao/la:Umro Robin Williams. Počinio samoubistvo, kažu.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- holden
Kupio sam Numix Square ikone. Ako ih neko želi, a nema kinte ili kartice da da Numixu, neka se javi na pp da mu prosledim link do ikona.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Riješiovision je napisao/la:1. Zašto te postove ne staviš gdje treba (http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 10#p224238 , http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 55#p224455 )
- netko će drugi to isto koristiti, isto htjeti instalirati ili bilo što (dok dođe nova verzija...) pa je zato bolje postati u ovu temu http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... hilit=Luna (ova tema je mogla biti u podforumu Ubuntu ili Distribucije općenito, i još da je naslov promijenjen u Elementary OS Luna (vijest je prešla u raspravu) ako se tko slaže).
2. Pogledaj u Synaptic istoriju, šta je instalacija povukla koje još pakete, a ako imaš koji KDE-ov program ne čudi se što imaš nepomuk
Nije bilo do lastpass
ovaj Ubuntu je isto kao voziti alfu uvijek nešto moraš popravljati
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
73US je napisao/la:.. ovaj Ubuntu je isto kao voziti alfu uvijek nešto moraš popravljati..
- zagortenay
- audiosl4ve
izgleda super 
- zagortenay
- holden
Pošto sam veliki ljubitelj rakije (ne nisam pijanac, samo rakija connaisseur
) da se pohvalim da sam juče dobio shipment od brata iz Srbije, dunjevača, spešl edišn. Sad sam lepo dok pišem geeko vesti lepo sebi sipao čašicu, i tako je dobra, da su i dve mušice odlučile da mi se pridruže 
Aj', uzdravlje!
Aj', uzdravlje!
- Suko
- Site Admin
Zivio!