(initramfs) mount: mounting dev/loop0 on //filesystem.squashfs failed: Input/Output error Can not mount /dev/loop0 (/cdrom/casper/filesystem.squashfs) on //filesystem.squashfs
MD5sum je ok,probao sam sa 2 razlicita usb-a ali isto..probao sam i ZorinOs ali ista stvar..
U cemu je problem,hitno mi je pa ako moze pomoc
Iz Manjara (vidim da ga imaš u OS) uradi sljedeće
u Gparted formatiraj usb(fat32) i vidi koja je oznaka particije (vjerovatno dev/sdb)(nemoj zeznuti ostale particije)
preko unetbootina, Universal USB Installer ..probao sam oba,ali isto..Radio sam s drugog racunala,windows 8..na laptopu trenutno nemam nijedan OS, ni manjaro
ja ću s obzirom da je peppermint tu već načet prijavit jedan bug da na osmici s vremenom ne mogu na predinstaliranom appletu za wifi pogledat ostale mreže..spoji se automatski a ako se maknem s wifija i ponovno enable-am onda moram neki drugi wifi manager skinuti..onda svako drugo,treće pokretanje radi pa nestane kad ga s ploče selektiraš..vidiš popis mreža i nestane i imaš samo opcije da prekineš wifi,VPN i umrežavanje..sad skidam 7-icu možda je do mene..možda shebah nešto..