čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
Cini mi se da cemo svi morat pocet slusat Vajt Snejk i kucat mjedene eksere u hrastovinu...
Nekako se ovo cesto dogadja u posljednje vrijeme
Nekako se ovo cesto dogadja u posljednje vrijeme
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- dinosb
Još ako netko posumnja u "gatanje iz kašika", ode cijeli hosting dolje
Jedino Gandalf nosi spas!

Jedino Gandalf nosi spas!

Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
na koju plažu danas? 
- ok
ej da vam kažem lajko sam na feisu bill gatesa i čoek ništa ne priča o svojoj kompaniji i windowsu, već samo neke stvari vezano za afriku nekakve donacije krediti borba protiv zaraznih oboljenja "wat a fuck" zar nije bill gates progamer okupiran windowsom, priča se da radi na kontroli populacije ja u to čisto sumljam pogledajte mu sliku profila fin neki čovjek sjedi oko njega grupa mladih afrikanaca i svi se smješkaju osim toga pomaže gladne,izgrađuje vodovodnu infrastrukturu,onda ulaže u borbu protiv eidsa unapređuje ekonomiju afrike onda borba protiv smrtnosti prouzrokovana insektima , najvjerovatnije da će donirat za cijepivo za ovaj novi virus ebola koji se pojavio nedavno,brojne akcije od njega jako fin čovjek 
Gates već neko vrijeme ne radi aktivno u MS-u
:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
@OK, evo druge strane čovjeka koji se slika sa nasmijanim afričkim dječacima.. ostalo si izgooglaj sam 
to djeluju kao vrlo pouzdane stranice, sa hiper kvalitetnim istraživanjem 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
A što očekivati nego da braniš svojeshrike je napisao/la:to djeluju kao vrlo pouzdane stranice, sa hiper kvalitetnim istraživanjem