Glasujte za najbolju LZS majicu 2014!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Glasujte za najbolju LZS majicu 2014!
Svaka cast nicky!
Kratko da se javim. Majica je jučer stigla i odlična je
. Samo fali da zasja
.
Pozz
Pozz
Ok i što sad?
- kova-ng
- Spol: M
I meni je jučer stigla majica, odlično izgleda. Zanima me, koja je to vrsta tiska?
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Piše na računu sitotisak.kova-ng je napisao/la:I meni je jučer stigla majica, odlično izgleda. Zanima me, koja je to vrsta tiska?
Zanime me kako onda izgleda rešetotisak.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Sve su majice dosad tiskane sa sitotiskom, samo stvar je vjerovatno i boje i materijala, kažu neki i vremenskih uvjeta.. One od prošle godine su brzo ispucale, dok su one od prije par godina još najbolje ispale. Možda nebi bilo zgorega zapamtit ako je od ove godine dobro ispa tisak pa ih i dogodine kontaktirat..
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
A to nije baš moguće. Svake godine se netko drugi uhvatio organizacije a raštrkani smo po cijeloj hr. Pa je malo teže nekome iz osijeka naručit majice iz zagrebačke tiskare. Ugl ispitaš par tiskara za ponudu i odabereš najjeftiniju. A čak nije ni garancija da će ista tiskara biti najjeftinija druge godine.gušter je napisao/la:Sve su majice dosad tiskane sa sitotiskom, samo stvar je vjerovatno i boje i materijala, kažu neki i vremenskih uvjeta.. One od prošle godine su brzo ispucale, dok su one od prije par godina još najbolje ispale. Možda nebi bilo zgorega zapamtit ako je od ove godine dobro ispa tisak pa ih i dogodine kontaktirat..
...ma onda je najbitnije da se majice tiskaju, pa kako ispadne ispadne..