JH-IM je napisao/la:
A tebi ovako kako je sada prikazuje grafiku normalno? Rezolucija i sve ostalo?
e ne znam.
kada smo prvi puta instalirali (prijatelj windowsas) 14.04. nakon 12.04. on je to nekako znao provjeriti i nije bilo dobro (iako ja to okom nisam vidjela), pa smo onda instalirali onaj gnom (tu smo vam pisali na forum) pa je onda rezolucija bila bolja.
Bertone je samo napravio instalaciju s cd-a i podesio te drivere u system settings - system - software & updates - additional drivers - pa pod drugom opcijom proprietary drivers.
Još sam komentirala kak super da se ne moramo zezati s gnom-om ak je to to.
To će možda biti problem sa tvojom vezom jer meni link normalno radi. Probaj više puta i obavezno provjeri je li sve točno prepisano, ili probaj drugi link:
Litsea je napisao/la:
e ne znam.
kada smo prvi puta instalirali (prijatelj windowsas) 14.04. nakon 12.04. on je to nekako znao provjeriti i nije bilo dobro (iako ja to okom nisam vidjela), pa smo onda instalirali onaj gnom (tu smo vam pisali na forum) pa je onda rezolucija bila bolja.
Bertone je samo napravio instalaciju s cd-a i podesio te drivere u system settings - system - software & updates - additional drivers - pa pod drugom opcijom proprietary drivers.
Još sam komentirala kak super da se ne moramo zezati s gnom-om ak je to to.
Onda je vjerovatno ok jer da nije imala bi iskrivljenu sliku zbog premale rezolucije i slično. Jesi pogledala u BIOSu što ti kaže za grafičke?
Zadnja izmjena: JH-IM, dana/u 27 ruj 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
JH-IM je napisao/la:
Onda je vjerovatno ok jer da nije imala bi iskrivljenu sliku zbog premale rezolucije i slično. Jesi pogledala u BIOSu što ti kaže za grafičke?
ne znam. i prvi puta je bas sve izgledalo skroz normalno!
gdje to mogu provjeriti i kako?