calisto053 je napisao/la:Fora mi je što je u Cinnamonu moguće koristiti različite start menije, tj. ne treba biti ograničen samo na jedan zadani. Instaliraju se i uklanjao kao i ostali dodaci na panel. Je li netko isprobavao?
Kroz temu se može nešto prilagoditi panel (msm na dužinu i visinu) ali ne izgleda baš lijepo. Problem je i što se panel ne može "ugasiti", pa da se doda neki drugi panel (xfce ili wingpanel...) a da ne rade dva istovremeno iako ni to nije problem.
Ako bi taj panel bio sakriven, onda je to stvar navike (na drugim distrama tako podešeno), a ako bi bio vidljiv onda je opet bolje postaviti neki panel nego dock (radi indikatora).
Pozdrav svima.
Imam jedno lagano pitanje za sve.Imam instaliranu Mayu koja radi bezprijekorno,ali sam pokušao instal.Mint 17 xfce preko usb-a i vidi cuda ispali li mi ovo na slici.Ima li kakve sanse instalirat 17ticu preko usb-a ili niti cd nebi pomogo????
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Kol'ko vidim, javlja ti da pokušavaš dignut PAE kernel na procesoru koji to ne podržava ili mu je u BIOS-u isključeno. Dakle, ili uključi to ako uopće imaš takvu opciju ili nađi nešto što po difoltu ne podiže PAE kernel.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
..ili instaliraj na taj disk spojen na drugi komp i dodaj obični kernel nakon instalacije. Vratiš disk natrag i podigneš obični kernel, PAE ukloniš i svi sretni.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Cooleech je napisao/la:..ili instaliraj na taj disk spojen na drugi komp i dodaj obični kernel nakon instalacije. Vratiš disk natrag i podigneš obični kernel, PAE ukloniš i svi sretni.
dobarrrr Ajde to sve u slikovni tut pretoci Kao sto sam reko, pokusaj je bio sa USB om .Posto je lap star nema usb boot nego sa cd boot managerom da uopce pokrene usb. E sad mozda je i tu neki problemcic.