Neznam zasto tebi ne radi, ali eto kod mene bez beda, od kad je izasao... Neznam dal si na sve stavke pokusavao stavljati dodatne opcije ili samo na root i home? Na ove subvol nema potrebe jer one ionako pisu po root particiji tako da je dovoljno na root staviti..
Btw. Prezadovoljan sam sa ovim izdanjem i eto meni do sad radi savrseno i bez i najmanjeg problema, po meni im je ovo najbolje izdanje!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Bilo je dodano samo u root i home, naravno, kao što je i sada.
Nema veze, sad konačno sve radi normalno, pa ovako s dvije skoro iste distre paralelno, pokušavam objektivno primjetiti razlike u ponašanju i radu. Za sada mi baš ne uspjeva. Razlika je kod mene za sada samo u wallpaperu...
Normalno i u dužini podrške, stvarima ispod haube i tako to, ali ovako gledajući kao korisnik ne primjećujem razlike.
Zadovoljan!
Neznam, ali bitno da si zadovoljan i da mu nisi ostavio onako bez tih opcija, tko zna zasto nije radilo ali vjerujem da je bila neka banalna greska!
Sa te strane ni ja ne vidim razlike, ali eto kod mene je suse lutrija... 12.2 je radio skoro pa savrseno, dalje su 12.3 i 13.1 kompletno imali probleme iz nekih nepoznatih razloga i eto sad je 13.2 najbolje sto sam probao... O onim prvima koje sam probao 11.2 ili 11.3 da ne pricam koliko su losi bili i odbijali me... Al suse je takav cudljiv od kad znam za linux, i dokle ce mi radit koristit cu ga, ali neda mi se previse gnjaviti, volim ga svakako i redovito ga pratim!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
sumski je napisao/la:slobodno koristi zypper dup (dapače, ako koristiš nekoliko repoa!). ovaj tvoj problem je vjerojatno vezan uz to jer imaš (kak i je po defaultu) uključen recommends.
u /etc/zypp/zypp.conf
promijeni
solver.onlyRequires = false
u
solver.onlyRequires = true
@sumski
hoće li se sustav normalno nadograđivati poslije ovih izmjena....mislim na programe i zakrpe ako ih bude a biće ih sigurno.....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
calisto053 je napisao/la:Je, bitno da je skoro pa prepisao moj o alternativama (forkovima) Firefoxa /offtopic/
Ja sam iz nekih svojih razloga sa nestrpljenjem ocekivao dedoimedo review, cisto da vidim koji put sada (ne)vodi prema Rimu.Kako god vidi se da je pazljivo pratio ovaj topic u poslednjih mozda mjesec dana . However , nisam bas primjetio neke novosti ili nesto sto ovde vec nije opisano ili prijavljeno. Samba printing , ne zelim komentirati. openSUSE,love it or hate it, who cares
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."