mislim da centosa ima daleko vise servera nego workstationa..
nebitno, touch&feel bsd-a je negdje izmedju gentooa i archa, moras uloziti nesto truda, s tim da ces za desktop kantu vjerojatno uvijek biti sretniji sa linuxom, najvise zbog onog sto je 4ndy vec rekao, a to je da nema drivera, prvenstveno za wireless.
ali gle, nista ne kosta pokusati..
EDIT: Kako se ponekad ukaže potreba za premještanjem postova koji su zalutali ili im se smisao ne može dokučiti, a ipak nije u redu samo tako obrisati nečiji trud, rad i misli, otvaram temu za pobjegle misli, izgubljene dječake (i djevojčice), Petra Pana, Zvončicu, Kapetana Kuku, indijance i naravno dvojicu van kategorije; Spužvu Boba i Kung Fu Pandu
riham je napisao/la:mislim da centosa ima daleko vise servera nego workstationa..
nebitno, touch&feel bsd-a je negdje izmedju gentooa i archa, moras uloziti nesto truda, s tim da ces za desktop kantu vjerojatno uvijek biti sretniji sa linuxom, najvise zbog onog sto je 4ndy vec rekao, a to je da nema drivera, prvenstveno za wireless.
Ovo je iz neke druge priče. Molim admine da ovo stave u pripadajući podforum.
riham je napisao/la:mislim da centosa ima daleko vise servera nego workstationa..
Ovo je iz neke druge priče. Molim admine da ovo stave u pripadajući podforum.
Eh, da znam gdje je ovo trebalo biti postano, premjestila bih, ali nemam pojma Nažalost ne mogu čitati misli na daljinu
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."