TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: TOP TEMA: Arch fan club
Znam da sad sljećem s marsa, al skener uopće ne koristim zato jer je sa današnjim fotoaparatima slika dokumenta puno kvalitetnija nego što je sa skenerom. Plus što je zilijun puta lakše slikati dokument nego ga skenirati.
- bikerbj
- Spol: M
@nicky
znam ali ponekad mi baš treba skener....
@cooleech
na tri distre imam simple-scan i sve radi ok...i na ovom kompu ali samo me tu hebe....
budem probao xsane....
znam ali ponekad mi baš treba skener....
@cooleech
na tri distre imam simple-scan i sve radi ok...i na ovom kompu ali samo me tu hebe....
budem probao xsane....
- Cooleech
- Moderator
Ispravljen staaari bug u skripti (pri instalaciji na engleskom) i objavljan novi video-tutorijal instalacije putem nje:
src: http://youtu.be/Hq3TuQyijDU
src: http://youtu.be/Hq3TuQyijDU
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- vision
- Spol: ♂
E Cooleech, svaka ti dala
, brzo će ponovo Arch pored Slacka - da mi ne bude dosadno 
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Arch naš svagdašnji podari mi i danas
I oprosti mi korištenje drugih distri
Kao što i ja opraštam neistomišljenicima svojim
Ne uvedi me u napast da probam jabuku
Nego me izbavi od zla
Amen
Nego me izbavi od zla
Amen
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Odupri se Vlado pozivu tog zla! 
- Cooleech
- Moderator
Vl@do je napisao/la:Arch naš svagdašnji podari mi i danas
Nego me izbavi od zla
Amen
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Cooleech
- Moderator
S tugom u srcu javljam svim ljubiteljima drage i voljene nam skripte za instalaciju Archa kako je ista prestala raditi, odnosno davati ispravne instalacije. 
Da, istina je. Sve prođe u redu, a poslije reboota jednostavno neće podigne X. Gledao sam Xorg log, ali ništa pametno nisam vidio u njemu, pa ako tko ima volje/želje/vremena neka pokuša napravit instalaciju u virtualci preko skripte i javi ako otkrije koji joj je ku... kac. Izgubio sam cili dan tražeći što ne valja i kako natjerat je*eni zsh da radi s read naredbom kako je i prije (reboot problem). Zahvale neće izostati u idućim verzijama, ma što mi riješili!

Da, istina je. Sve prođe u redu, a poslije reboota jednostavno neće podigne X. Gledao sam Xorg log, ali ništa pametno nisam vidio u njemu, pa ako tko ima volje/želje/vremena neka pokuša napravit instalaciju u virtualci preko skripte i javi ako otkrije koji joj je ku... kac. Izgubio sam cili dan tražeći što ne valja i kako natjerat je*eni zsh da radi s read naredbom kako je i prije (reboot problem). Zahvale neće izostati u idućim verzijama, ma što mi riješili!
- vision
- Spol: ♂
Pa prije dva dana sam instalirao Arch koristeći tvoju skriptu (nije me bilo volja kucati naredbe) i nisam imao problema.
Pri instalaciji nisam odabrao da mi se instalira DE (*jbg nisi GNOME ubacio
), ali nakon instalacije sa komandom startx (nisam stavljao GDM) sve radi kako treba.
Pri instalaciji nisam odabrao da mi se instalira DE (*jbg nisi GNOME ubacio