Evo iza mene je punih 3 sata koristenja, iskreno mob radi predobro! Bez ijednog buga ili quirka! Flashao sam 14.10 stable, nema vise onog laga od nekad, sve je fluidno, relativno brzo jer je vecina scopova i appova internet bazirana pa o tome i ovisi brzina. Instalirao sam sve sto sam i do sada koristio na mobitelima, sve radi, sve je funkcionalno i nema manjkavosti. Sync 2 gmaila te raznih google i ostalih socijalki je uredan, dropbox cloud, kontakti i sve se uredno syncalo, google mape, share fotki prolazi kako god zelite, ma ono sve sto treba najobicnijem korisniku. Zapravo, u potpunosti funkcionalan mob bez nekih strasnih zamjerki, potrebno je malo navikavanja za sve ali brzo prede u naviku jer je prilicno intuitivan.
E sad zamjerke!

Nema vibera ili whatsappa ili skypea, ima zamjena telegram ali ono, nije to to, nema mogucnosti syncanja bookmarka ili ja nisam nasao a bas mi fali to, nema podrske za nfc iako ga mob ima (briga me za to), nema mogucnosti za postelati 24 satno vrijeme nego samo am/pm. To bi za sad bilo to, ako nadem jos ponesto dopunjavat cu post...
Zadovoljstvo do sad postoji, ostaje jos neko vrijeme gore!
PS.
Battery drain je odlican, tj. ne postoji, svih 3 sata sam imao screen-on na auto brightness, sa svim siknronizacijama ukljucenim i sa svim funkcionalnostima ukljucenim, uz instaliranje aplikacija i potrosio je samo 40 % baterije! NIKAD nisam to uspio na androidu, definitivno ima odlican power managment, to im je za svaku pohvalu!
EDIT:
Nabacio bi i koji screenshot ali ne mogu skuziti kako se radi!
I jos sam zelio reci da bezicno punjenje moba radi savrseno dok kod androida ima 100 problema, za pohvalu!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"