čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Ubuntu vijesti
Ne trolajte po temi.
Re: čavrljanje 2.0
Ne vrijedi, sa 11 otvorenih prozora u FF koji istovremeno vrte 720p mi se zaguši veza na net, a došao sam samo do 2,1 GB RAM-a.Cooleech je napisao/la:Ne tabove, zato sam ti i podebljao "prozor".
Jel ima što žešće?
- audiosl4ve
- Spol: M
dok drugi zele imati vise rama ocito si ti bertone iznimka 
Ma zezam se.. zapravo mi se fućka koliko mi RAM-a troši komp dok radi bez laga.. samo me zapravo zanimalo što "normalni" kućni korisnik mora napraviti da potroši recimo 4 GB RAM-a 
- vision
- Spol: ♂
uvali virusebertone je napisao/la:samo me zapravo zanimalo što "normalni" kućni korisnik mora napraviti da potroši recimo 4 GB RAM-a
- audiosl4ve
- Spol: M
samo stavi winse i pokrenes Chrome i da vidis. Full ram usage 
Re: TOP TEMA: Ubuntu vijesti
Ah, ne ljuti se. Nisam zla mislio, oprosti mi. Ali, priznaj da je vijest tako zgodno složena da je asocijacija bila neizbježna...JH-IM je napisao/la:Ne trolajte po temi.
- Abzeenth
- Site Admin
Instaliraj KDE. Istovremeno drži otvoreno: Firefox s minimalno 30 aktiviranih addona i jedno 10 tabova, Skype, Gimp, LibreOffice, Dolphin, možda i tekst editor za brzinsko pejstanje. I Clementine da ti svira neka glazba u pozadini.bertone je napisao/la:Ma zezam se.. zapravo mi se fućka koliko mi RAM-a troši komp dok radi bez laga.. samo me zapravo zanimalo što "normalni" kućni korisnik mora napraviti da potroši recimo 4 GB RAM-a
EDIT: Naravno da svi ti programi ne smiju idleati, već npr. u Gimpu moraš obrađivati barem jednu sliku, u LO imati otvoren neki dokument, u Skypeu jedan chat sa freelance klijentom...
Eto, to je moj bazični workflow na 1,5 GB RAM-a. Pogodi šta se dogodi kad probam to sve otvoriti
Bonus bodovi ako pogodiš koliko aplikacija od nabrojanih moram zatvoriti