kaj oces privatni mail da se posalje profesoru?iweb je napisao/la:Tko god ima AAI (iliti mail) na domeni skole.hr i želi mi napraviti uslugu, neka mi se javi u PP
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- audiosl4ve
- Spol: M
Re: čavrljanje 2.0
U pravu si, ali koncentriraš se na krivu stvar. Cijela ova šala je počela time što je Coleech uočio da u članku piše mladež a ne madež. Sve ostalo ne nebitno i žuto.Abzeenth je napisao/la:Ja ne kužim zašto je to uopće vijest. Zamisli, neka pjevačica ima nešto na tijelu.
KOG
BRIGA
?
Nema veće religije od istine!
- Cooleech
- Moderator
dupin je napisao/la:... što je Coleech uočio da u članku piše...
dupin je napisao/la:... je Coleech uočio da u...
dupin je napisao/la:... Coleech uočio...
dupin je napisao/la:... Coleech ...
dupin je napisao/la:Coleech
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- audiosl4ve
bolje nego iCooleechCooleech je napisao/la:dupin je napisao/la:... što je Coleech uočio da u članku piše...dupin je napisao/la:... je Coleech uočio da u...dupin je napisao/la:... Coleech uočio...dupin je napisao/la:... Coleech ...dupin je napisao/la:Coleech
Ovo zadnje je kao reklama za žitne pahuljiceaudiosl4ve je napisao/la:dupin je napisao/la:Coleech
audiosl4ve je napisao/la:bolje nego iCooleech
Cini li se to meni ili mi vec mjesecima, zapravo godinama imamo jednog te istog trola na forumu, samo mijenja ime svaki put?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
bertone je napisao/la:samo ti se čini, ima ih više
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.